Kattaminen

Kattaminen

Kattaus on puoli ruokaa... vanha sanonta pitää kyllä paikkansa. Kun kattaus on tehty kauniisti, ruokakin maistuu ja vieraat viihtyvät. Myös arkena kaunis kattaus on juuri sitä kaivattua arjen luksusta. Pöytätabletit, kaitaliinat ja servetit antavat pohjan kattauksen teemalle ja värille. Vaihda pöytätabletit sesonkien mukaan. Näin kattaus on aina freesi ja ilo silmälle. 

Lue lisää kattamisesta > 

Rajaus
HEINI-tabletti

NOPEA TOIMITUS

150
L 40, P 30
SELMA-tabletti
150
L 38, K 38, P 38
SELMA-tabletti
150
L 38, P 38

Sotkan kattaustuotteet

Kaunis kattaus saa ruuan maistumaan. Viimeistelty kattaus kertoo myös ruokailijoille, että talossa arvostetaan yhteisiä ateriahetkiä, on kyseessä sitten oman perheen kanssa ruokailu tai vieraiden. Pöytätableteilla saa hetkessä ruokapöytääsi halutun tunnelman. Vaaleat, hillityn väriset pöytätabletit sopivat hyvin juhlakattaukseen, kun taas värikkäillä pöytätableteilla piristät arkeasi. Pöytätabletit on nopea ja helppo vaihtaa hetkessä, eivätkä ne vie paljoa tilaa keittiön kaapissa. Hanki siis kerralla useampi erilainen malli eri tyyppisiin kattauksiin. Jokaiselle ruokailijalle on hyvä varata yksi pöytätabletti, ja muutama lisäksi varalle, jos tablettiin pinttyy ruoka- tai juomatahra kiinni.

Pöytätabletti myös suojelee ruokapöydän pintaa naarmuilta ja lämpimiltä astioilta. Laseista ja mukeista pöydän pintaan jäävät helposti pysyvät rinkulat, jollet käytä erillisiä lasinalusia. Pöytätabletin päälle mahtuvat niin lautaset kuin lasitkin, eikä rumista rinkuloista tarvitse huolehtia.

Osta kauniit ja käytännölliset pöytätabletit edullisesti Sotkan verkkokaupasta ja piristä kattaustasi vielä tänään!