pelipöydät

Pelipöydät

Kun e-pelaaminen on intohimo, on myös pelikalusteiden oltava kunnossa. Tyylikkäälle pelipöydälle mahtuu useampi näyttö, näppäimistö ja muut tarvittavat välineet aivan käden ulottuville. Kun pelipöytä on toimiva, on e-pelaaminen lastenleikkiä. Osta huipputasoon viritetty pelipöytä nyt helposti ja edullisesti Sotkan verkkokaupasta!

Lue lisää pelipöydistä > 

Rajaus

Sotkan pelipöydät

Kun pelipöydältä vaaditaan muutakin kuin jalat ja kansi, kääntyy katse huipputyylikkäisiin Active Gaming -pelisarjan pelipöytiin. Active Gaming pelipöytien kannessa on helppohoitoinen, hiilikuitua jäljittelevä pinta, sekä tukevat metallijalat. Kannessa on lisäksi läpiviennit johdoille, sekä teline kuulokkeille ja juomatölkille. Osassa pelipöytiä on myös kaukosäätimellä ohjattava led-valaistus, jolla saat valoefektein lisäfiilistä pelaamiseen.

Jos haluat pelipöytäsi sopivan työhuoneen muuhun sisustukseen, valitse sopiva kokonaisuus kotimaisesta Monaco-sarjasta. Monaco peli- ja työpöydistä löytyy niin kulmamallinnen, kuin suorakin pelipöytä. Lisätilaa tulee pyörillä liikkuvasta laatikostosta. Kannen väriksi voit valita hillityn valkoisen, tyylikkään mustan tai lämpimän tammen värin. 

Kun sopiva pelipöytä on valittu, on syytä valita siihen myös sopiva pelituoli.

Edulliset pelipöydät löydät Sotkan pelaamisen mallistosta. Osta helposti verkosta vielä tänään!