Pöytävalaisimet

Kaipaatko tunnelmanluojaa, tyylikästä sisustuselementtiä tai valoa työpöydän ääreen? Sotkan laajasta valikoimasta löydät pöytävalaisimet joka tarpeeseen. Tehokas ja energiaystävällinen led-pöytävalaisin sopii niin lukuvaloksi, työskentely- kuin yleisvaloksikin.

Tutustu Sotkan edulliseen pöytävalaisinmallistoon vielä tänään!

Rajaus
Aneta JOHANNA-pöytävalaisin, 34cm
4495
L 16, S 16, K 34, Istuinkorkeus 1
EVA-pöytävalaisin
3995
L 15, S 32, K 41
ROMEO 40-pöytävalaisin
149,-
L 40, K 58, P 40
ROMEO 30-pöytävalaisin
4995
L 30, K 40, P 30
ROMEO 25-pöytävalaisin
4995
L 25, K 42, P 25
ALASKA-spotti
Useita eri vaihtoehtoja
179,-
L 31, K 23
VENDELA-pöytävalaisin
4995
L 16, S 16, K 36
VENDELA-pöytävalaisin
4995
L 16, S 16, K 36
ANNA-pöytävalaisin
3995
L 20, S 15, K 45

Sotkan pöytävalaisimet

Pöytävalaisimella on monta tehtävää; tuoda valoa, antaa tunnelmaa ja toimia sisustuksen yhtenä osana. 

Pöytävalaisimilla on mahdollista tehdä useampia valopisteitä huoneeseen ja saada näin tilaan mielenkiintoinen ja intiimi tunnelma. Pöytävalaisimien ei tarvitse olla kaikki samanlaisia, kunhan joku yhteinen nimittäjä niistä löytyy. Se voi olla väri, tyyli tai jokin muu sisustukseen sopiva juju. Pöytävalaisimet mahdollistavat valolla leikittelyn kun asettelet ne huoneen eri kohtiin.

 

Pöytävalaisimen monta eri tyyliä

Pöytävalaisin voi noudattaa tarkasti sisustuksen linjaa tai poiketa siitä aivan täysin tehden näin kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Iso ja näyttävä pöytävalaisin voi olla huoneen katseenvangitsija siinä missä upea kattokruunukin. Jos haluat sisustukseen symmetrisyyttä, hanki kaksi samanlaista pöytävalaisinta lipaston tai senkin päälle kalusteen molempiin päihin. 

Millainen tyyli, sellainen pöytävalaisin. Bohohenkisessä pöytävalaisimessa on rottinkinen tai meriheinää oleva lampunvarjostin. Maalaisromanttiseen sisustukseen sopivat pehmeät pellavan ja valkoisen väriset lampunvarjostimet. Moderni sisustus taas saa lisäpotkua kromin kiillosta ja savulasista. Kristallit ovat aina tyylikkäitä, myös pöytävalaisimissa. Ne heijastavat valon kauniiisti seinille ja kattoon, ja luovat huoneeseen satumaisen tunnelman. 

Värillisen lasikuvun läpi valo suodattuu pehmeästi. Tällaiset pöytävalaisimet sopivat hyvin makuuhuoneeseen tunnelmavaloiksi, tai lastenhuoneeseen yövaloksi tuomaan turvaa pimeyteen. 

 

Työvalaisin on tarpeellinen

Suomessa on puolet vuodesta iltaisin hämärää, tai jopa pimeää, joten työvalo ei ole turha kapistus koululaiselle ja etätyöläiselle. Hyvä työvalaisin on säädettävissä, eikä se häikäise silmiä, eikä tietokoneen näyttöä. Työvalaisimia löytyy jokaiseen makuun niin kromisena, messinkisenä kuin mustanakin. Energiaa säästävät led-polttimot eivät kuumene ja ovat turvallisia pienenkin koululaisen työpöydällä. 

 

Muista pöytävalaisimen huolto

Myös pöytävalaisimesta on syytä pyyhkiä pölyt aika ajoin. Käytä nihkeää siivousliinaa tai mikrokuitupölyhuiskaa. Pyyhi varovasti myös polttimot sekä valokatkaisija. 

Kankaiset lampunvarjostimet kannattaa imuroida ainakin kerran vuodessa imurin tekstiilisuulakkeella varovaisesti. 

LUE TÄSTÄ LISÄÄ KODIN VALAISTUKSESTA

Oli valintasi sitten moderni pöytävalaisin tai boho-henkinen pöytävalaisin, edulliset ja tyylikkäät pöytävalaisimet löydät Sotkan laajasta verkkokaupan valaisinmallistosta. Tutustu ja valaistu vielä tänään!