peilit

Peilit

Peilit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja sisustamiseen. Seinäpeili vai lattiapeili? Vai olisiko ovipeili parempi? Peili on käytännöllinen sisustusesine, joka sopii kaikkiin huoneisiin. Peilit tuovat lisää valoa ja luovat tilan tunnetta. Sotkan valikoimasta löydät omaan kotiisi sopivan peilin etsitpä sitten seinäpeiliä, lattiapeiliä tai sisustuspeiliä.

Lue lisää peileistä ->

SEAFORD-peili

NOPEA TOIMITUS

3995
L 50, K 4, P 77

Sotkan peilit

Peili on kuin ikkuna toiseen maailmaan, jopa Ihmemaan Liisa vieraili peilimaassa. Ilman peiliä on mahdotonta sanoa, onko tukka hyvin ja miltä koko olemus näyttää toisten silmin. Onneksi nykyään ei enää syytetä turhamaisuudesta, jos haluaa ripustella peilejä ympäri kotiaan. Peileissä on taikaa, sillä maailma näyttää aivan erilaiselta peilin kautta katsottuna.

Upeat, isot peilit ovat näyttäviä sisustuselementtejä ja sopivat olohuoneeseen niin sohvan, kuin lipaston päällekin. Kehykselliset peilit ovat yleensä jotain tiettyä tyylisuuntaa ja niillä voi niin yhdistää kokonaisuuksia, tai tarkoituksella rikkoa huoneen harmoniaa. Palapeilit ovat trendikästä kasarihenkeä ja niistä voi rakentaa jopa seinän mittaisia kokonaisuuksia. Vain mielikuvitus on rajana palapeileillä sisustaessa.

Aurinkopeilit ja pyöreät peilit käyvät niin eteiseen, kuin kylpyhuoneeseenkin. Peili avartaa pientä tilaa ja tuo lisää valoa. Kapea eteiskäytävä näyttää ison peilin ansiosta leveämmältä ja valoisammalta. Kokovartalopeili on taas tarpeellinen vaatteita sovitettaessa. Peilistä pitäisi nähdä koko kroppa, eikä kuvastin saisi vääristää näkymää. Kokovartalopeili voi olla seinälle kiinnitettävä, tai omilla jaloillaan seisova. 

Rottinkikehyksinen peili tuo kotiin ripauksen boho-henkeä. Boho-sisustus on täynnä erilaisia luonnonelementeistä tehtyjä koristeita. Ripusta useampi boho-tyylinen rottinkipeili seinälle ja lisää joukkoon makramepunottoja seinäkoristeita. Kokonaisuudesta tulee hauska ja erittäin boho.

Valitse sisustukseesi sopivat peilit Sotkan edullisesta mallistosta ja osta omasi helposti verkosta vielä tänään!