• Sisustustyynyt ja koristetyynyt

Koristetyynyt ja sisustustyynyt

Sohva on hieno ja kaunis, mutta jotain puuttuu. Koristetyynyt tai sisustustyynyt viimeistelevät harkitun kokonaisuuden. Sisustustyyny viimeistelee myös sängyn petauksen ja tuo ilmettä myös makuuhuoneeseen. Helpoin tapa on hankkia sisustustyynyt suoraan verkkokaupasta. Koristetyynyillä luot hetkessä uuden ilmeen olohuoneeseen sesonkien mukaan. Jouluna punaista tai hopeaa, ja kesällä hieman bohohenkeä. Tutustu Sotkan monipuoliseen sisustusvalikoimaan ja löydä omasi. Koristetyynyjen värit ja kuosit saattavat vaihdella myymälöittäin.

Lue lisää sisustustyynyistä ->

Rajaus
LAMMAS-koristetyyny

NOPEA TOIMITUS

1995
L 50, K 20, P 50
BASIC-tyyny

NOPEA TOIMITUS

995
L 50, S 3, K 50, P 50
SOFT-koristetyyny

NOPEA TOIMITUS

795
L 45, S 4500, P 45

Sotkan sisustustyynyt

Helpoin ja edullisin tapa päivittää kodin sisustus, on hankkia muutama uusi koristetyyny sohvan tai sängyn päälle. Sisustustyynyillä saa helposti luotua olohuoneeseen joulun, tai kevään sesonkivärien ja -kuosien yhdistelmällä. Jouluna tunnelmaa tuovat punainen sametti tai teddykarvaa olevat koristetyynyt yhdessä sisustustaljan kanssa. Kesäksi tyynyt vaihtuvat boho-henkisiin hapsuihin, tai pastellinvärisiin koristetyynyihin. 

Myös terassit ja parvekkeet saavat hetkessä uuden ilmeen sisustustyynyillä. Valitse terassikalusteiden päälle iloisen väriset sisustustyynyt; keltaiset, vihreät, tai kukalliset. Vaikka puutarhassa ei vielä kukat kukkisikaan, niin ainakin tyynyistä löytyy kukkaloistoa ja silmäniloa. Parvekkeella ihanteellisa ovat myös isot lattiatyynyt. Niillä voi loikoilla, tai niitä voi käyttää rahin tapaan jalkojen alla. 

Makuuhuone piristyy tyylikkäällä hotellipetauksella ja monillä näyttävillä sisustustyynyillä. Mitä muhkeammat ja näyttävämmät tyynyt, sen parempi! Makuuhuoneeseen käyvät ylelliset materiaalit tyynyissä, kuten sametti ja silkki. Myös lastenhuoneessa sisustustyynyt ovat kiva sisustuksen lisä. Lapset tykkäävät peuhata tyynyjen keskellä ja rakennella niistä pieniä majoja. Vain mielikuvitus on rajana, kun koristetyynyjä pinotaan päällekkäin lastenhuoneessa. Puuvillaa olevat tyynyt ovat mukavan pehmeitä ja päälliset on helppo pestä tarpeen vaatiessa.

Valitse kotiisi sopivat sisustustyynyt Sotkan laajasta mallistosta ja osta helposti verkkokaupasta vielä tänään.