• sähköpöydät

Sähköpöydät

Sähköpöytä ei ole ainoastaan toimistomaailman kaluste; usein kannattaa myös hankkia sähköpöytä kotiin. Sähkösäätöinen työpöytä on tarpeellinen varsinkin etätyötä tekeville, sekä opiskelijoille ja koululaisille – ergonomiaan kannattaa ehdottomasti panostaa, kun viettää paljon aikaa pöydän ääressä. Työskentelyasentoa olisi hyvä vaihdella säännöllisesti, ja siinä pöydän sähkösäädettävä toiminto on suuri apu. Tutustu Sotkan valikoimaan ja totea, että hinta ei ole esteenä sähköpöydän hankkimiselle. Löydät sähköpöydät nyt Sotkan verkkopalvelusta ja tilaa omasi suoraan kotiin toimitettuna.

Lue lisää sähköpöydistä >

LATTIASUOJA

NOPEA TOIMITUS

2495
L 100, S 100, K 120, P 120
LIKE-sähköpöytä
24950 Norm. 499,-

Alennus 50 %

L 120, S 60, K 116
LIFT-sähköpöytä

NOPEA TOIMITUS

249,- Norm. 539,-

Alennus 53 %

L 120, S 60
LIKE-sähköpöytä
249,- Norm. 499,-

Alennus 50 %

L 120, S 60, K 116
LIFT-sähköpöytä

NOPEA TOIMITUS

249,- Norm. 539,-

Alennus 53 %

L 120, S 60

Sotkan säätö- ja sähköpöydät

Ergonominen työpöytä on etätyöpäivän pelastus. Jos vietät työpäiväsi tietokoneen ääressä tai muuten työpisteellä, tarvitset työpöydän, joka muuntuu päivän ja tilanteiden mukaan. Samassa asennossa ei kannata koko työpäivää viettää, tai kiitoksena on illalla vihlova selkä tai jäytävä päänsärky. Huomioi siis työpöytää hankkiessasi, että pystyt työskentelemään useammassa eri asennossa, esimerkiksi seisten ja istuen. 

Parhaimmat säätömahdollisuudet antaa säätöpöytä nimensä mukaisesti. Säätöpöydässä voi työpöydän korkeutta säätää seisonta- ja istuinkorkeuden välillä. Näin voit työskennellä osan päivästä seisten ja osan istuen. Säätöpöytä toimii joko verkkovirralla tai pyöritettävällä kammella mallista riippuen. Säätöpöytä on työpöytänä hyvin eleetön, joten jos tarvitset lisäksi säilytystilaa, hanki työpöydän alle pyörillä oleva laatikosto tai erillinen mappihylly.

Säätöpöydän voi säätää myös normaaliin istumakorkeuteen. Ergonominen työasento säilyy istuttaessa satulatuolilla tai tasapainotuolilla. Kun nostat säätöpöydän taas seisontakorkeuteen, voi satulatuolin siirtää työpöydän alle säilöön. Työtuolin pyörien alle lattialle suosittelemme suojamattoa. Suojamatto suojaa lattiamateriaalia työtuolin pyörien tekemiltä jäljiltä ja naarmuilta.

Säätöpöydän edessä seisominen käy helposti jalkoihin. Mukavammaksi seisomisen tekee pehmeä, kuminen seisontamatto. Seisontamatto joustaa hieman jalkojen alla ja näin nivelet ja jalkapohjat eivät puudu, kun saavat tarvitsemansa tuen ja liikkeen. Suosittelemme seisontamattoa kaikille seisten työtä tekeville. Seisontamatto toimii myös muissa seisten tapahtuvissa toiminnoissa, kuten vaatteiden silittämisessä tai leipomisessa.