Kerrossängyt

Mallisto uudistuu, lisää kerrossänkyjä tulee mallistoomme myöhemmin.

Kerrossänkyjen avulla saat kätevästi lisätilaa lastenhuoneen lattialle ja kerrossängyt sopivat myös erinomaisesti mökille. Sotkan malliston kerrossängyt ovat 90 cm - 120 cm leveitä ja värinä on raikas valkoinen, joka sopii kaikkii sisustuksiin. Kerrossängyssä on turvallista nukkua, sillä siinä on yläsängyssä turvalaita, joka estää putoamisen sängystä. Löydät mallistostamme myös kerrossänkyihin sopivat joustinpatjat ja vaahtomuovipatjat.

Lue lisää kerrossängyistä >Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Sotkan kerrossängyt

Lapset rakastavat kerrossänkyjä, siitä jopa kinastellaan, kuka saa nukkua yläpedissä ja kuka joutuu tyytymään alapetiin. Kerrossänky onkin hyvin kätevä kaluste varsinkin pienissä tiloissa, sillä se säästää arvokasta lattiapintaa, mutta mahdollistaa kaksi vuodepaikkaa. Lastenhuoneeseen kerrossänky liitetään yleensä automaattisesti, jos huonetta asustaa kaksi lasta. Kerrossängyn alapedille voi tehdä helposti hauskan majan pingottamalla yläsängyn reunaan verhovaijerin ja ripustamalla sopivat verhot siihen. Yläsängyssä taas saa olla omissa oloissaan, sillä sinne harvemmin haluaa kiivetä perheen pienimmät tai aikuisetkaan. 

Kerrossänky toimii hyvin myös mökillä, jossa monesti neliöt ovat vähäiset, mutta tilaa nukkumiseen tarvitaan useammalle. Kerrossängyn mallista ja koosta riippuen, se kannattaa kiinnittää myös seinään, varsinkin, jos lapsilla on tapana roikkua yläsängyn laidalla. Näin vältytään vahingoilta ja sänky pysyy tukevasti paikoillaan. Puisen kerrossängyn kiinnitykset kannattaa tarkistaa aika ajoin, sillä puu elää ilman kosteuden ja lämpötilan vaihteluiden mukaan.