Tilaa parhaat edut ja tarjoukset sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat edut ja tarjoukset aina ensimmäisten joukossa! Uutiskirjeen tilaajana osallistut joka kuukausi automaattisesti 200 euron lahjakortin arvontaan.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla mahdollisimman pian kuun vaihteen jälkeen.

Lahjakortin voimassaolo on 6 kuukautta.

Arvontasäännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Indoor Group Oy / Sotka, Kuninkaalantie 19, 01300 Vantaa, Y-tunnus 15123329.

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua vähintään 16 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Sotkan ja niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat mukana arvonnan järjestämisessä tai heidän perheenjäsenensä. Kuukausittaiseen arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

3. Osallistuminen
Kaikki Sotkan sähköpostilistalla olevat uutiskirjeen tilaajat ovat automaattisesti mukana arvonnassa joka järjestetään kerran kuukaudessa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa.

4. Palkinto
Arvonnan voittaja saa yhden lahjakortin Sotkan verkkokauppaan, arvoltaan 200€. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Sotka maksaa arpajaisveron.

5. Arvonta, voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen
Arvonta suoritetaan mahdollisimman pian kuukauden vaihtumisen jälkeen, aikaisintaan ensimmäisenä arkipäivänä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa yhden (1) viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivuilla.

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajalta erikseen pyydetty etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain Sotkan uutiskirjeessä.