Kotimaiset keinutuolit

Keinuminen rauhoittaa ja rentouttaa. Sen vuoksi jokaisesta kodista pitäisikin löytyä keinutuoli. Ja kun kerran pääsee keinumisen makuun, ei siitä enää mielellään luovu. Jos perinteinen keinutuoli ei tunnu sisustukseen sopivalta, voit valita myös modernimman keinutuolin tai verhoillun nojatuolin jalaksilla. 

Lue lisää keinutuoleista >

Rajaus
WAGNER-keinutuoli

NOPEA TOIMITUS

439,- Norm. 999,-

Alennus 56 %

INARI-keinutuoli
299,-
L 60, S 48, K 107, Istuinkorkeus 43
INARI-keinutuoli
299,-
L 60, S 48, K 107, Istuinkorkeus 43
Pohjanmaan LYDIA-keinutuoli
469,-
L 60, S 99, K 99, Istuinkorkeus 44

Sotkan keinutuolit

Olet varmasti joskus keinunut keinutuolissa ja huomannut, kuinka keinuminen rauhoittaa ja melkein tuudittaa uneen? Tämän vuoksi myös vauvoja nukutetaan kehdoissa, tai sylissä juuri keinutuolissa istuen. Keinutuolissa keinuminen alentaa verenpainetta ja saa aikaan hyvän olon tunteen.

Jos kotiin vain mahtuu, kannattaa nojatuolin tilalle miettiä keinutuolia olohuoneen yhdeksi istumapaikaksi. Keinutuolista tulee taatusti niin lasten, kuin aikuistenkin lempituoli! Keinutuoli ostetaan monesti vauvan huoneesen, jossa vanhemmat voivat tuudittaa pienokaista unten maille itse samalla rentoutuen. Miksei keinutuoli voisi sijaita myös olohuoneessa? Myös vanhempi ja varttuneempi väki pitää keinumisesta keinutuolissa. Ja mitä olisi palvelutalo ilman keinutuoleja?

Jos perinteinen keinutuoli tuntuu liian suurelta, voi kotiin hankkia nojatuolia muistuttavan keinutuolin verhoilulla istuimella.  Myös moderneja keinutuoleja on tarjolla, samoin keinutuoleja ulkokäyttöön kuistille tai terassille.