Puutarhatuolit ja puutarhapenkit

Puutarhatuolit ja puutarhapenkit

Vietä kesää ”al fresco” eli nautiskele ihanista kesäpäivistä ja -illoista ulkosalla. Mukavat puutarhatuolit ovat parhaat mahdolliset istuimet yhteisiin kahvihetkiin ja illanistujaisiin perheen ja ystävien kanssa. Puinen puutarhatuoli tuntuu miellyttävän luonnolliselta ja kodikkaalta. Valkoinen puutarhatuoli tuo kesäpihaasi keveän romanttisen vivahteen. Ajaton terassituoli voi jatkaa elämäänsä syksyllä olohuoneessa tai eteisessä. Stailaa puutarhatuoli pehmustein ja tyynyin, kesän suosituin löhöilypaikka on löytynyt! Löydät laadukkaat puutarhatuolit Sotkasta.

Lue lisää puutarhatuoleista >

Rajaus
LIVORNO-tuoli käsinojilla
259,-
L 64, K 88, P 62
BAMBU-penkki
59,-
L 100, S 39, K 46
LIVORNO-tuoli
189,-
L 60, K 88, P 58
BAMBU-aurinkotuoli
89,-
L 94, S 118, K 94
BAMBU-nojatuoli
189,-
L 70, S 73, K 80

Sotkan puutarhatuolit ja -penkit

Mikä onkaan sen mukavampaa kuin istahtaa puutarhatuoliin ja ihailla kesän kauneutta. Yksittäinen puutarhatuoli omenapuun alla houkuttelee aamuisin kahvikupin kanssa nauttimaan aamukasteesta. Puutarhatuoli tai terassituoli sopii myös terassipöydän kaveriksi, tai saunan jälkeen vilvoitteluun rantasaunan vilpolaan. Puutarhatuolit ovat monesti myös pinottavissa, joten ne ovat oivia vierastuoleja jotka on helppo ottaa esille tarvittaessa, eivätkö vie paljoa tilaa. Puinen puutarhatuoli on klassikko, joka sopii niin kasvihuoneeseen istuimeksi kuin kesäiselle patiollekin. Polyrottinkinen puutarhatuoli on taas helppohoitoinen, eikä säikähdä pohjoisen kesän vaihtuvista säistä. Trendikäs Ecofurn-ekotuoli sopii niin saunan terassille kuin modernin kivitalon pihalle.

Puutarhapenkki tuo mieleen englantilaisen puutarhan, jossa istutaan ihailemassa kukkaloistoa tai juomassa iltapäiväteetä. Myös suomalaiseen puutarhaan puutarhapenkki istuu mainiosti ja on mitä miellyttävin levähdyspaikka puutarhatöiden lomassa. Metallinen puutarhapenkki tuo kartanomaista tunnelmaa pihalle, kun taas puinen puutarhapenkki ehkä muistoja lapsuuden mummolasta. Moderni puutarhapenkki on virtaviivainen ja ilman selkänojaa. 

Valitse puutarhaasi sopivat puutarhatuolit ja puutarhapenkit Sotkan edullisesta mallistosta ja osta helposti verkosta!