Ecofurn-tuotteet

Kotimainen, 100% puusta valmistettu Ecofurn-ekotuoli on jo klassikko, jonka useampi tunnistaa. Upea Ecofurn-tuoli toimii niin terassilla, saunan vilpolassa kuin itse saunassakin! Ekologinen Ecofurn-tuoli on pitkäikäinen valinta ja oikealla hoidolla tuoli vain paranee ja vanhenee arvokkaasti. Valitse terassituoliksi Ecofurn-ekotuoli ja saat samalla palan suomalaista luontoa kotiisi.

Lue lisää suosituista Ecofurn-kalusteista ->Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Ecofurn-kalusteet kestävät aikaa

Ecofurn-ekokalusteissa puun kauneus ja tuntu on aina lähellä. Valitse terassillesi näyttävät Ecofurn-ekotuolit ja palvo aurinkoa tyylikkäällä Ecofurn-daybed aurinkovuoteella. Rantasaunan terassille Ecofurn-kalusteet sopivat täydellisesti ja osa käyttää Ecofurn-ekotuoleja saunassa lauteiden tilalla. Ecofurn-ekotuoliin on saatavilla varaosia, joilla pidennät lempituolisi käyttöikää taas vuosilla eteenpäin.

Näin hoidat Ecofurn-kalusteita

Säännöllinen puhdistaminen on Ecofurn-tuotteiden a ja o. Pyyhi lika ja siitepöly aina tarvittaessa ja tuoreeltaan. Puutuotteet kannattaa öljytä kerran tai kahdesti kesässä, riippuen Ecofurn-tuotteiden käyttöpaikasta ja käytöstä. Öljykäsittely pitää puun pinnan kauniina ja kestävänä sekä auttaa Ecofurn-tuotteita kestämään säiden vaihtelut. Kiristä Ecofurn-kalusteiden hamppunarut aina tarvittaessa.