Active Gaming -mallisto

Active Gaming – Pelaamisen neljä eri tasoa!

Onko intohimosi e-urheilu, tai harrastatko pelaamista tosissasi? Sotkan Active Gaming tarjoaa tyylikkäitä ja ergonimisia kalusteratkaisuja juuri sinulle. Tutustu Active Gaming-mallistoon, ja osta sopiva pelituoli ja pelipöytä kätevästi verkkokaupasta vielä tänään!

Lue lisää Active Gaming-mallistosta >Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Sotkan Active Gaming on täällä!

Pelaamisen neljä eri tasoa - valitse itsellesi sopivin ja aloita pelaaminen!

Sotkan Active Gaming on suunniteltu e-urheiluun ja tietokoneella pelaamiseen, olet sitten tasolla pro, tai vielä harrastelija. Tuotteiden ulkonäkö ja tekniset ominaisuudet takaavat tyytyväisen e-pelaajan. Lue alta tuotteiden ominaisuuksista ja valitse oma pelaamisen tasosi. Oletko Start, Fame, Top vai Master?

 

Active Gaming - pelipöydät

Kunnon pelipöytä on pelaamisen keskiössä. Siihen on mahduttava useampi näyttö ja muu tarpeellinen varustus. Virtaviivaisissa Active Gaming-pelipöydissä on helppohoitoinen ja kestävä, hiilikuitua jäljittelevä pinta. Pelipöytien jalat ovat tukevaa metallia ja malleja on neljä erilaista mistä valita itselle sopivin. Active Gaming-pelipöydissä on tehosteena kaukosäätimellä toimivat led-valot, joilla luot pelisessioihin aivan omanlaisensa tunnelman, sekä tyylikkäät kannen teippaukset. Lisäksi Active Gaming-pelipöydistä löytyvät juomateline, sekä pidike kuulokkeille. 

Kalusta pelitilasi yhdellä isolla Active Gaming Master-pelipöydällä, tai tee L- tai U-mallinen pelipöytäkokonaisuus sarjan Start, Fame tai Top -pelipöydillä. 

 

Tutustu myös muihin Sotkan tietokone- ja pelipöytiin tästä!

 

Active Gaming - pelituolit

Hyvä pelituoli takaa jaksamisen pitkissä pelisessioissa ja mahdollistaa asennon vaihtamisen tarpeen mukaan. Ergonomisissa Active Gaming-pelituoleissa on säätöjä kaikenkokoisille e-pelaajille. Valitse neljästä eri Active Gaming-pelituolista itsellesi sopivin. Jokaisessa pelituolissa on käsinojat, näyttävät tereet ja tikkaukset huomiovärein. Tuolimallista riippuen Active Gaming-pelituolissa on käsinojien säätö, vartaloa tukevat sivutoppaukset, kallistuksen säätö ja jalkarahi. Verhoiluvaihtoehtona Master-pelituolissa on keinonahan lisäksi kangasverhoilu.

 

Tutustu myös muihin Sotkan peli- ja työtuoleihin tästä!

 

Mitä on e-sport eli e-urheilu?

E-urheilu on tietotekniikkaa hyödyntävää kilpaurheilua, eli tietokoneella pelaamista joko yksin, tai ryhmässä lähiverkossa, pelikonsolilla tai Internetin yli. E-pelit ovat yleensä viihdepelejä, jotka jaetaan useampaan alalajiin, eli genreen. Näitä ovat mm. ajopelit, taistelupelit, urheilupelit, räiskintäpelit ja rytmi- ja tanssipelit.

E-pelien suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja massiivisia peli- ja kilpailutapahtumia on mahdollista seurata reaaliajassa television ja internetin välityksellä. Pieni osa e-pelaajista toimii jo ammatilaisena e-urheilun saralla. E-urheilun suosiosta kertoo se, että Suomessa elektronien urheilu nousi vuonna 2017 maan toiseksi suosituimmaksi urhelilajiksi heti jääkiekon jälkeen. 

Kaikki pelaaminen ei ole siis e-urheilua, vaan harrastamisesta tulee urheilua siinä vaiheessa, kun siinä aletaan kilpailla tavoitteellisesti muita vastaan. 

Olet sitten harrastelija tai e-pelaaja, Sotkan Active Gaming-sarjasta löydät sopivat pelipöydät ja pelituolit kaikenlaiseen tietokonepelaamiseen. Tutustu mallistoon vielä tänään!