Vaihto- ja palautusoikeus

 

Sotkassa asioit levollisin mielin

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tekemiinsä ratkaisuihin. Siksi tarjoamme aina kaikille* tuotteillemme 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden.

Palautettavan tuotteen pitää olla täysin myyntikelpoinen ja hyvin suojattu mahdollista kuljetusta varten. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

Palautus voidaan toteuttaa kuittia vastaan ja myymälässä, jossa kauppa on tehty. Jos kauppa on maksettu kortilla, kyseisen maksukortin on oltava mukana. Vaihto- ja palautusoikeusaika lasketaan tuotteen toimituspäivämäärästä. Vaihto- ja palautustapauksissa ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme tai tilaustasi käsittelevään myymälään. Vastauksena saat tarkemmat ohjeet, miten asian kanssa edetään.

*) Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke. Hygieniatuotteilla kuten sijauspatjan suojilla, tyynyliinoilla, lakanoilla ja pussilakanoilla ei myöskään ole vaihto- tai palautusoikeutta. Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Kaikki vaihtoon ja palautukseen liittyvät kustannukset lankeavat asiakkaalle.

Rahanpalautukset

Suoritamme rahanpalautuksen sillä maksutavalla, jolla olet maksanut tilauksesi. Rahat näkyvät viimeistään 14 vrk:n kuluessa tililläsi siitä, kun tuote on palautunut meille. Jos olet maksanut tilauksesi laskulla, voit vähentää palautuksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta. Erämaksutapauksessa palautuksesi suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelmasi viimeisiltä eriltä.