Laine: “Sotka voitti muut vaihtoehdot palvelussa ja hinnassa”

Itä-Helsingissä asuva Marja Laine muutti keväällä 2016 ja uuteen kotiin tuli tarve hankkia uudet kalusteet. Marjan tarpeisiin sopivat huonekalut löytyivät Sotkan valikoimasta.

Marja asuu lähellä Sotkan myymälää, jossa hänen on kätevä käydä katsomassa tuotteita. Tyytyväisyys Sotkan tuotteisiin on saanut hänet asioimaan Sotkassa jo useamman kerran. Laineen mukaan tutun myyjän kanssa on helppoa ja kätevää asioida.

- Sotkalla on hyvää toimintaa. Olen jo monet kerrat asioinut saman myyjän kanssa ja koko henkilökunta on ystävällinen ja auttavainen, eläkkeellä oleva Marja kertoo.

Marja halusi sisustaa uuden kotinsa vaaleilla sävyillä. Kaikki tarvittavat kalusteet, kuten muun muassa kirjahylly, sohva ja siihen kuuluva rahi löytyivät Sotkan valikoimasta.

Valmiiksi kasatut tuotteet helpottivat sisustamista

Sotkan toimitukset saavat positiivista palautetta Marjalta. Tuotteet olivat haettavissa myymälästä muutaman viikon kuluttua ostotapahtumasta. Ne olivat valmiiksi kasattuja, jolloin vain kahvojen ja hyllyjen asentaminen jäi Marjan tehtäväksi.

- Se oli iso plussa, ettei itse tarvinnut kasata tuotteita. Tilasin myös muutaman tuotteen kotiinkuljetuksena ja ne tulivatkin nopeammin, kuin oltiin aluksi edes sovittu. Se oli positiivinen yllätys minulle.

Laine on löytänyt Sotkasta kaiken tarvitsemansa ja hän aikoo myös ostaa uuden sängyn heidän valikoimastaan.

- Minua on palveltu hyvin ja kaikki on toiminut Sotkan kanssa loistavasti. Jos ystäväni kysyvät vinkkejä huonekaluliikkeistä, sanon heille, että menkää käymään Sotkassa, Laine kommentoi.