Asiakkuus

Asiakastiedot

Verkkopalvelumme on suunnattu yksityishenkilöille.

Tilauksen tekeminen luo asiakassuhteen Sotkan ja asiakkaan välille. Antamasi tiedot siirtyvät asiakasrekisteriimme ja sinulle muodostuu asiakasnumero.

Tilauksia voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä tai tunnuksilla sisäänkirjautumatta, tällöin pakolliset tiedot kuten osoite täytyy antaa ostoskorin tilaajan tiedot -osiossa. Ohjeet tilaamiseen liittyen löydät Näin tilaat -sivuilta.

Ilman rekisteröitymistä tai sisäänkirjautumista verkkokauppaan et voi muuttaa tietojasi, etkä nähdä tilaus- tai laskutietoja tilauksistasi. Tarkat ohjeet rekisteröitymisestä saat kohdassa Rekisteröityminen ja verkkotunnusten luominen.

Rekisteröityminen (verkkotunnusten luominen)

Aloita rekisteröityminen klikkaamalla Omat sivut -linkin alla olevaa rekisteröitymislinkkiä. Kaikki rekisteröitymiseen tarvittavat tiedot annetaan yhdellä sivulla.

Rekisteröitymällä voit mm. seurata tilaustesi toimitusta ja laskutietojasi.

Pakolliset henkilötiedot

Rekisteröitymisessä pakollisia henkilötietoja ovat nimi, osoite ja puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Anna viralliset nimi- ja yhteystiedot ilman lyhenteitä.

Käyttäjätunnus ja salasana

Rekisteröitymisvaiheessa voit määritellä itsellesi salasanan. Salasanassa tulee olla ainakin yksi numero. Salasanan pituus 8-16 merkkiä. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena.

Käyttäjäsopimus

Kun rekisteröidyt Sotkan verkkokaupan käyttäjäksi, hyväksyt samalla Käyttäjäehdot ja rekisteriselosteen ehdot.

Rekisteröitymisen vahvistus

Kun olet rekisteröitynyt, saat kiitos rekisteröitymisestä -viestin. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään linkki, jota klikkaamalla vahvistat rekisteröitymisen ja voit kirjautua palveluumme.

Voit myöhemmin muuttaa tietojasi Omien sivujen Asiakastiedot-osiossa. Jos tietosi ovat puutteelliset tai virheelliset, rekisteröityminen ei onnistu. Sivulla korostetaan kohdat, joista puuttuu tietoja tai tiedot ovat virheelliset.