Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Myymälästä ja verkkokaupasta
-50%
Tulosta

HAVU-työpöytä
Valkoinen/tammi

179,-

Norm. 359,- Alennus 50 %

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Tuotekuvaus

Valitse tämä käytännöllinen työpöytä kun haluat helpotusta arkeesi. Tammikuvioituun laatikkoon ja sulavasti kiinni menevän oven taakse voit laittaa kaikki tarpeelliset tavarasi. Tätä pöytää voit käyttää niin koulu -ja kirjoituspöytänä kuin työhuoneesi työpöytänä.

HAVU-tuoteperheen tuotteet on valmistettu Suomessa. Tuotteet valmistetaan aurinkoenergian voimalla ja materiaaleissa on käytetty uusiutuvia raaka-aineita.

HAVU on upea uutuus. Tuoteperheestä löydät trendikkäät huonekalut kotisi sisustamiseen. Valitse senkki tai lipasto tarvitessasi lisää tilaa säilyttämiseen. Olohuoneen voit kalustaa tasolla, sohvapöydällä ja vaikkapa elegantilla tikashyllyllä. Tyylikäs työpöytä sopii pieneenkin tilaan joko työhuoneen pöydäksi tai koulupöydäksi. Tuoteperheen uusin tulokas vitriini sopii hienosti niin olohuoneen kuin muittenkin tilojen sisustukseen.

 

Tuotetiedot

Tuotekoodi:

4522270

Koko:

Leveys 108 cm, Syvyys 45 cm, Korkeus 73 cm

Pakkauksen koko:

Leveys 57 cm, Pituus 111 cm, Korkeus 9 cm

Valmistusmaa:

Suomi

Materiaalit:

Kalustelevy

Tuoteohjeet ja esitteet:

Kasausohje

Toimitusmuoto:

Tuote toimitetaan osina

Merkit:

Avainlippu

Saatat tarvita myös näitä

Tuotteeseen sopivat lisätuotteet

Sotka.fi -sivustoa voit käyttää muuten normaalisti, mutta teemme tänään huoltotoimenpiteitä, jonka johdosta verkkokaupasta ostaminen ei tänään ole mahdollista. Huomenna ostaminen onnistuu normaalisti.

Jatka sivustolle