Myymälästä ja verkkokaupasta
  • VIVIAN-terassiryhmä
  • VIVIAN-terassiryhmä
  • VIVIAN-terassiryhmä
  • VIVIAN-terassiryhmä
  • VIVIAN-terassiryhmä
  • VIVIAN-terassiryhmä
  • VIVIAN-terassiryhmä
  • VIVIAN-terassiryhmä
  • VIVIAN-terassiryhmä

VIVIAN-terassiryhmä
Harmaa

699,-

Norm. 1599,-

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 2-10 arkipäivää.

Myymäläsaatavuus

NOPEA TOIMITUS
Maksa Sotka Erämaksulla alk. 31,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
31,00 €/kk
 
24 kk
40,00 €/kk
 
12 kk
70,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Sotka Erämaksun vuosikorko on 15,00 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: Jatkuva luotto maks. 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 700 €. Korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1 700 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 162,07 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 28,83 %. Kokonaisluottokustannus on 244,87 € ja maksettava kokonaissumma on 1 944,87 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Sotka Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Tuotekuvaus

VIVIAN-sohvaryhmässä yhdistyy tyylikäs muotoilu ja täydellinen mukavuus. Paksut, harmaat pehmusteet tarjoavat pehmeän istumapaikan ja tyynyjen materiaali on helppohoitoista polyesteriä. Nojatuolien ja sohvan alumiinirunkoa koristava köysikudonta antaa upean ilmeen kokonaisuudelle. Tee terassillesi viihtyisä kesäkeidas viimeistelemällä sisustus tyyliisi sopivilla koristetyynyillä, matoilla ja muilla koristeilla!

Sohvapöytä ja istuimien jalat on valmistettu FSC-sertifioidusta akaasiasta, joka on tunnettu hyvästä säänkestävyydestään. Se sopii siis täydellisesti Suomen vaihtuviin sääolosuhteisiin. Akaasia on ympäristöystävällien materiaali, sillä se on nopeasti kasvava puulaji. Vaikka akaasia onkin kestävä materiaali - tarvitsee se silti huoltoa. Puhdistamalla ja öljyämällä pinnat saat pidennettyä tuotteen käyttöikää. Jos sohvapöytä altistuu kosteudelle, tulee se kuivata mahdollisimman pian. Jos huomaat naarmuja tai muita pieniä vaurioita puun pinnassa, voit hioa ne varovasti hienolla hiomapaperilla ja käsitellä sitten alueen uudelleen öljyllä. Tutustu huolella hoito-ohjeisiin ennen käyttöä.

Suosittelemme suojaamaan pehmusteet SOFTCARE suoja-aineella, joka tekee kankaan pintaan huomaamattoman suojan kosteutta ja likaa vastaan. Suoja estää esimerkiksi veden imeytymistä kankaan läpi. Pehmusteissa on UV-suojakäsittely.

Tuotetiedot

Ideat ja oppaat

Tuotekoodi:

S4576613

Jalat:

Akaasia

Runkomateriaali:

Alumiini

Painoraja:

140 kg (nojatuoli), 280 kg (sohva)

Sohvan mitat:

L 132cm, S 69cm, K 68cm

Nojatuolin mitat:

L 63,5cm, S 68cm, K 69cm

Sohvapöydän mitat:

L 105cm, P 54cm, K 36cm

Tuoteohjeet ja esitteet:

Terassikalusteiden hoito-ohje

Paino:

39 kg

Pakettimäärä:

1

Myös näitä tarvitset

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä