Sisustustrendit 2024: Terassi-ja puutarhakalusteet

Se on nyt täällä, nimittäin kesä! 

Puutarhakalustemallistomme uudistuu täysin kesälle 2024 ja esittelemme nyt parhaimmat palat terassien ja puutarhojen kalustesuosikeista. Tutustu, ihastu ja aloita unelmiesi terassin suunnittelu jo vaikka tänään!

 

Kurkistus kesän 2024 terassikalusteisiin

Puiset puutarhakalusteet ovat saaneet uuden, raikkaan ilmeen. Tulevana kesänä puiset terassikalusteet hurmaavat harmaan, sekä pehmeän hunajan sävyissä. Lämmin ruskea on nyt uusi musta. Vaaleampien värien lisäksi myös kalusteiden ulkoasu on siirtynyt kohti kevyempiä ja ilmavampia malleja.

Puisista terassi- ja parvekekalusteista valittavanasi on niin sohvaryhmiä, kuin pienempiä parvekesettjä aina kulmasohvaan asti. Terassikalusteiden pehmusteet ovat väriltään neutraaleja harmaan tai beigen eri sävyissä. Viimeistele uuden puutarhakalusteesi ilme värikkäillä koristetyynyillä ja torkkupeitoilla.

Huomioithan, että puiset terassikalusteet kannattaa öljytä ainakin kerran kesässä. Terassikalusteiden pehmusteet taas voi suojata likaa hylkivällä suoja-aineella. Näin ne pysyvät siisteinä koko kesän aina syksyyn asti.

Klikkaa tästä terassikalusteiden puhdistus- ja hoitotuotteisiin

 

Tutustu kesän 2024 terassikalusteisiin

Polyrottinkikalusteet pitävät pintansa

Puutarhakalusteissa edelleen on saatavana runsas määrä erilaisia polyrottingista valmistettuja ulkosohvia, ruokailuryhmiä ja parvekesettejä.

Myös polyrottinkisten terassikalusteiden mallit ovat päivittyneet siroimmiksi ja värit vaalentuneet. Mustien sijasta tarjolla on enemmän vaaleanharmaita ja vaaleanruskeita ulkokalusteita. Useampaan polyrottinkiseen terassisohvaan on saatavilla saman sarjan ruokailuryhmä. Tämän helpommaksi ei enää terassin kalustaminen voi mennä!

Tutustu kesän 2024 polyrottinkikalusteisiin

Täydellinen ruokailuryhmä terassille

Kesällä ruokaillaan ulkona aina kun sää sallii. On ruokailijoita sitten yksi, kaksi tai koko suku, mahtuvat he mukavasti uuden terassipöydän ympärille. 

Nyt ruokailuryhmistä ja ruokapöydistä on tarjolla mittava määrä erilaisia malleja ja kokoja kaikenlaisille terasseille. Näppärä klaffipöytä suurenee seurueen kasvaessa ja pienenee taas vieraiden lähtiessä. 

Hyviin terassituoleihin kannattaa aina panostaa, sillä kesäiset illat ovat pitkiä ja lämpimiä, eikä huonoilla tuoleilla jaksaa kauaa istua. Ajanhenkisesti myös terassituolien materiaali on kevyttä alumiinia ja puuta, tai vaihtoehtoisesti kangasta muistuttavaa textileneä.

Myös polyrottinkisia ruokailuryhmiä on saatavilla ja ne on suunniteltu sopimaan vastaaviin polyrottinkisiin sohvaryhmiin. Kaikissa ruokapöydissä ei ole kannessa reikää aurinkovarjolle, joten tarkista tämä, jos haluat sijoittaa terassipöydän ylle varjon.

Suuri sivuvarjo sijoitetaan taas ruokapöydän päätyyn ja se on syytä kiinnittää tukevasti terassin kanteen kiinni. Auki oleva sivuvarjo on altis pienillekin tuulenpuuskille.

Tutustu kesän 2024 ruokapöytiin ja ruokailuryhmiin

Auringonpalvojan paratiisi on oma aurinkotuoli

Kun aurinko paistaa, siitä otetaan kaikki irti. Terassin suosikkipaikka onkin muhkea monitoimisohva, josta saa rakennettua hetkessä auringonpalvojan paratiisin. 

Rannalle lähtiessä mukaan kaapataan kevyempi, kasaan taittuva aurinkotuoli, jonka textilene-päällinen ei vettä hätkähdä. Kevyt ja siro aurinkotuoli kulkee kainalossa myös festareille ja puistopiknikille. 

Kun jokaiselle perheenjäsenelle ostaa oman aurinkotuolin, ja vielä eri värillä, ei tule tappelua aurinkoisista istuinpaikoista koko kesänä.

Tutustu kesän 2024 aurinkotuoleihin ja aurinkovarjoihin

Pieni on kaunista, myös parvekekalusteissa

Kesä alkaa parvekkeelta! Kun lumi on vielä maassa, voi parvekkeella nauttia jo kevään ensimmäisistä auringonsäteistä. Pieni ja siro parvekesetti mahdollistaa nauttia niin aamupalan, kuin päiväkahvitkin oman parvekkeen rauhassa.

Myös isommille parvekkeille ja terasseille on tarjolla trendikkäitä ja ajanhenkisiä terassikalusteita. Kasaan taittuvat parvekepöydät ja -tuolit on helppo siirtää varastoon talveksi, eivätkä ne vie paljoa tilaa. Monet terassikalusteista ovat myös näppärästi pinottavia ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon niiden talvisäilytys, sekä varastointi.

Tutustu kesän 2024 terassi- ja parvekekalusteisiin

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

Kesän 2024 terassikalusteet saapuvat myymälöihin ja verkkokauppaan maaliskuun lopulla. Vieraile lähimmässä Sotka-myymälässä tai verkkosivuillamme, ja tutustu kesän 2024 puutarhakalustemallistoomme. Rakennetaan yhdessä unelmiesi kesäkeidas!

 

Kesän 2024 puutarhakalustemallistoon tästä!

Joko terassin sisustaminen pyörii mielessä?

"Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" -sanonta pätee myös unelmien terassin sisustamisessa. Kun nyt aloittaa, pääsee nauttimaan valmiista terassista heti ensimmäisten lämpimien päivien alettua. 

Inpiroidu vinkeistämme ja luo unelmiesi kesäterassi tai -parveke!

Terassin- ja parvekkeen sisustus, inspiroidu täällä!

12.04.2017 10:22