Myymälästä ja verkkokaupasta

SOFTCARE-mattosuoja 300ml

995

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 11-17 arkipäivää.

Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

Turvallinen ja helppokäyttöinen mattojen suoja-aine.

Softcare Mattosuoja sopii kaikenlaisille tekstiilimatoille villasta silkkiin, myös kookos-, juutti- ja paperilankamatoille. Se on myös paksujen erikoistekstiilien, kuten ryijyjen suoja-aine. Mattosuoja antaa matolle likaa hylkivän pinnan ja helpottaa näin siivousta. Suojatulta pinnalta lika lähtee helposti eikä pysyviä tahroja synny. Suojaus ei muuta maton ulkonäköä, väriä tai hengittävyyttä. Pullollisella (500ml) voi suojata 3 – 4 neliötä riippuen maton paksuudesta.

Sumuta suoja-ainetta maton pinnalle n. 15 cm:n etäisyydeltä tasaisesti sumuttaen kuivalle, puhtaalle pinnalle, kunnes pinta on kostea, mutta ei läpimärkä. Testaa ensin värinpitävyys näkymättömään kohtaan ja suojaa ympäristö sumutettaessa (esim. parketti ja tapetit). Huolehdi tuuletuksesta. Suojaus kestää normaalikäytössä parikin vuotta.

Pakattu kierrätettävästä muovista valmistettuun ponneaineettomaan 500 ml pulloon, jonka voi tyhjänä hävittää polttamalla tai sekajätteenä. Softcare mattosuoja ei vaikuta tekstiilin ominaisuuksiin millään tavalla. Ei sisällä pfos-yhdisteitä. Tuote on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä.

Tuotetiedot

Ideat ja oppaat

Tuotekoodi:

I3280528

Koko:

Leveys 10 cm, Syvyys 2 cm, Korkeus 15 cm

Pakettimäärä:

1

Pakkauskoko, paketti 1:

Leveys 10 cm, Syvyys 12 cm, Korkeus 15 cm

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä