Baaripöydät

Baaripöydät ovat käteviä monenlaisia käyttötarkoituksia varten. Yhdistä valkoinen baaripöytä ja tuolit, niin saat keittiöön kevyen ja kompaktin ruokailuryhmän. Baaripöytä sopii myös aputasoksi. Pyöreä baaripöytä on korkeudensäädön ansiosta helppo muuntaa vaikkapa lamppupöydäksi.

Lue lisää baaripöydistä >

Rajaus
IBIZA-baaripöytä
179,-
L 60, K 105

Sotkan baaripöydät

Baaripöytä on pienen keittiön pelastaja, sillä sopivan työskentelykorkeutensa ansiosta, sitä voi käyttää aputasona keittiöpuuhissa, kuten ruuanlaitossa tai leipomisessa. Korkea baaripöytä on myön kevyemmän oloinen kuin perinteinen ruokapöytä juuri korkeutensa ansiosta. Baaripöydän ympärille kannattaakin hankkia muutama baarituoli, joilla voi ruokailla tai istua keittiössä pitämässä kokille seuraa. 

Baaripöydän ääressä voi myös työskennellä läppärilla, sillä seisontakorkeus on sopiva normaalipituiselle ihmiselle. Näin pienessä asunnossa, kuten opiskelijaboksissa voi hyödyntää baaripöytää moneen eri toimintoon. Valitse pyöreä baaripöytä tai hieman isompi, suorakaiteen muotoinen asuntosi tai keittiösi koon mukaan. Eduliset baaripöydät löydät Sotkan mallistosta.