Pinnatuolit

Siro ja sulavalinjainen pinnatuoli on helppo yhdistää osaksi tyylikästä ruokailuryhmää tai nostaa yksittäisenä istuimena paraatipaikalle vaikkapa makuuhuoneen kulmaukseen tai eteiseen. Pinnatuolit ja pieni pöytä sopivat myös viehättäväksi kahvittelupaikaksi esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle. Jos varastossasi sattuu olemaan vanha pinnatuoli, niin pienellä pintasilauksella voit saada siitä upean täydennyksen sisustukseen. Keveän funktionaalinen 1950-luvun tyyli on ajaton, ja pinnatuolit ovat siitä oiva esimerkki. Klassiset tuolikaunottaret löydät Sotkasta.

Lue lisää pinnatuoleista >

IINA-pinnatuoli
9995 Norm. 229,-

Alennus 56 %

Toimitetaan valmiiksi koottuna
Leveys 42 cm, Syvyys 36 cm, Korkeus 87 cm, Istuinkorkeus 46 cm
IINA-pinnatuoli
9995 Norm. 229,-

Alennus 56 %

Toimitetaan valmiiksi koottuna
L 42, S 36, K 87, Istuinkorkeus 46
LIIA-tuoli
209,-
Toimitetaan valmiiksi koottuna
L 42, S 38, K 96, Istuinkorkeus 45

Sotkan pinnatuolit

Pinnatuoli on klassinen ruokapöydän tuoli, joka ei mene muodista pois koskaan. Retrohenkinen pinnatuoli löytää aina paikkansa kodin sisustuksessa, on se sitten ruokapöydän ympärillä, eteisessä tai makuuhuoneessa. Jos suosit sisustuksessa etenkin 1950-luvun tyyliä, on pinnatuoli ehdoton valinta niin keittiöön, kuin ruokailutilaankin. Valitse sisustuksen värien mukaan joko valkoinen, tai musta pinnatuoli. Myös kaksiväriset pinnatuolit ovat trendikkäitä, kuten musta tuoli tammen värisellä istuimella. 

Linjakas pinnatuoli toimii eteisessä istuimena, lastenhuoneessa kirjoituspöydän edessä tai makuuhuoneessa vaatteiden laskupaikkana. Jos vintiltäsi ei löydy isovanhempien aikaisia pinnatuoleja, voit ostaa omasi helposti Sotkan verkkokaupasta.