Jatkettavat ruokapöydät

Kun ruokailutila on pieni, mutta satunnaisesti ruokailijoita on enemmän kuin pöydän koko antaa myöden, kannattaa hankkia jatkettava ruokapöytä. Näppärä jatkettava ruokapöytä muuntuu hetkessä neljän hengen ruokapöydästä kuuden, tai jopa kahdensan ruokailijan pöydäksi. Valitse keittiöösi sopiva jatkopöytä Sotkan edullisesta mallistosta ja osta helposti verkkokaupasta!

Lue lisää jatkettavista ruokapöydistä >

Rajaus

Sotkan jatkettavat ruokapöydät

Muuntuvat kalusteet ovat monikäyttöisiä ja helpottavat arkea. Jatkettava ruokapöytä muuntuu nopeasti neljän hengen pöydästä, kuudelle tai jopa kahdeksalle ruokailijalle sopivaksi. Juhlissa kaikki mahtuvat saman pöydän ympärille, kun pöydän jatkopalan ottaa käyttöön. Välillä lisätilaa tarvitaan myös arjen toiminnoissa; leipominen tai askartelu on helpompaa ison pöydän ääressä kun on kunnolla tilaa työskennellä. Jatkopöytä onkin monien pienten keittiöiden ja ruokailutilojen pelastus. 

Jatkettavia ruokapöytiä löytyy useammasta kalustesarjasta ja tuoleja voi heti ostaa jatkopöydän ympärille useamman. Lisätuolit toimivat hyvin eteiseissä tai makuuhuoneessa arjen apuna, kun niiitä ei tarvita pöydän ympärillä. Kun suku kokoontuu yhteen, avataan jatkettava ruokapöytä koko pituuteensa ja noudetaan tuolit sen ympärille kodin eri tiloista. 

Monissa jatkettavissa ruokapöydissä jatkopala taittuu pöydän sisään säilöön, eikä tarvitse erillistä säilytystilaa. Käyttö on helppoa ja nopeaa, ja jatkopala on aina saatavilla.