Lasiset ruokapöydät ja ruokapöydät lasikansilla

Ruokapöydän ääressä viihdytään usein muutenkin kuin ruoka-aikoina – jutellaan, pelataan, tehdään läksyjä, ehkä toisinaan myös viikataan puhtaita pyykkejä. Laadukas ruokapöytä lasikannella on hyvä hankinta, jos etsit kestävää ja helposti siistinä pidettävää kalustetta. Sopisiko kenties valkoinen lasiruokapöytä juuri sinun kotiisi? Tai pyöreä lasinen ruokapöytä? Tutustu Sotkan laajaan valikoimaan, löydä mieleisesi vaihtoehto ja tilaa se helposti verkkokaupastamme.

Lue lisää lasisista ruokapöydistä >

HEAVEN-ruokapöytä lasikansi
299,- Norm. 599,-

Alennus 50 %

L 119, K 76, P 119
WILMA-ruokapöytä
199,-
L 80, K 75, P 140
HEAVEN-ruokailuryhmä
49880 Norm. 1115,-

Alennus 55 %

L 119, P 119

Sotkan lasikantiset ruokapöydät

Kun ruokailutilaan halutaan keveyttä ja ilmavuutta, syntyy se helposti lasisella ruokapöydällä. Lasikantinen ruokapöytä on kevyen näköinen, sekä ajaton valinta niin keittiöön kuin ruokahuoneeseenkin. Lasinen ruokapöytä vaatii myös tuoleilta keveyttä, sekä näyttää ruokailutilan lattian kannen läpi. Lasisen ruokapöydän kanssa kannattaakin kiinnittää huomio myös lattiamateriaaliin, tai ruokapöydän alle tulevaan mattoon. Upea, kuviollinen matto pääsee oikeuksiinsa juuri lasikantisen ruokapöydän alla.

Pyöreä lasinen ruokapöytä on turvallinen myös lapsiperheissä, sillä siinä ei ole teräviä nurkkia. Lasiset ruokapöydät ovat karkaistua lasia ja ne ovat helppo pitää puhtaina. Lasikannen voi puhdistaa helposti ikkunan- ja lasinpesuaineella ja nukkaamattomalla siivousliinalla.

Valitse tyylikäs ja ajaton lasinen ruokapöytä Sotkan edullisesta mallistosta vielä tänään.

 

Lue lisää ruokapöydistä ja ruokailutilan sisustamisesta täältä!