Pyöreät ruokapöydät

Pyöreä ruokapöytä on näyttävä katseenvangitsija. Väreissä ja materiaaleissa on valinnanvaraa vaativammankin sisustajan makuun! Pyöreän ruokapöydän ääressä kaikki ruokailijat voivat seurustella kasvokkain ja kattauksessa kaikki on helposti käden ulottuvilla. Krominen tai valkoinen ruokapöytä on modernin sisustajan valinta. Lasinen ruokapöytä tuo puolestaan kevyen muodon kanssa lisää ilmavuutta. Pyöreä puinen pöytä on näyttävä, kun ympärille lisää kevyet ruokatuolit. Yhdistele rohkeasti ja kokoa mieluisesi kokonaisuus!

Lue lisää pyöreistä ruokapöydistä >

LUE VINKKIMME RUOKAILUTILAN SISUSTUKSEEN

Rajaus
JADE-ruokapöytä
299,- Norm. 599,-

Alennus 50 %

L 110, K 75, P 110
HEAVEN-ruokapöytä lasikansi
599,-
L 119, K 76, P 119
Pohjanmaan MONA-ruokapöytä
49950 Norm. 999,-

Alennus 50 %

L 110, K 75, P 110
Pohjanmaan LISA-ruokapöytä
1049,-
L 110, K 75, P 110
HEAVEN-ruokailuryhmä
1115,-
L 119, P 119

Sotkan pyöreät ruokapöydät

Jos rakastat pitkiä kynttiläillallisia hyvässä seurassa, on pyöreä ruokapöytä ehdoton hankinta. Pyöreä ruokapöytä on ruokasalin keskipiste, jonka ympärillä viihdytään pitkään ja hartaasti. Pyöreä ruokapöytä mahdollistaa seurustelun jokaiseen suuntaan ruokailun lomassa, eikä kukaan pöydän ääressä jää katveeseen tai syrjään keskustelusta. 

Pyöreä ruokapöytä vie hieman enemmän tilaa kuin suorakaiteen mallinen pöytä, joten se on hyvä huomioida, kun suunnittelee ruokailutilan sisustusta. Pyöreän ruokapöydän koosta riippuen saatat myös tarvita apupöydän tarjoiluja varten. Erillinen sivupöytä tai senkki toimii ruokapöydän lähellä kätevänä laskutilana. Jos ruokailutilaan mahtuu, kannattaa sinne hankkia myös erillinen astiakaappi tai vitriini astioita varten. Näin ruokapöydän kattaminen helpottuu huomattavasti.

Pyöreä ruokapöytä voi seistä joko neljällä jalalla tai yhdellä keskijalalla. Jalkojen määrä ja sijainti vaikuttavat myös tuolien sijoitteluun. Keskijalkaisen pyöreän pöydän ympärille on helpompi sijoittaa useampi ruokatuoli, kuin neljällä jalalla olevan pöydän. Myös tuolien koolla on merkitystä, sekä onko tuoleissa käsinojat vai ei. Huomioi myös, että kattaus tarvitsee noin 40 cm tilaa per ruokailija ja tuoli vie pöydän äärestä noin 60 cm. 

Lasikantinen pyöreä ruokapöytä on näyttävä ja juhlava. Jos et käytä pöytäliinaa, huomioi myös, mitä pöydän kannen alapuolella näkyy. Upea matto pääsee oikeuksiinsa lasikantisen ruokapöydän alla. Valkoinen ruokapöytä sopii hyvin myös keittiöön ja pinnatuolien kanssa se tuo sisustukseen ripauksen retroa ja 1950-luvun tunnelmaa. Upea marmorikantinen pyöreä ruokapöytä on ruokailutilan kruunu. Marmori on materiaaliltaan huokoista, joten ruoka- ja viinitahrat kannattaa pyyhkiä tuoreeltaan pois. 

Valitse sopiva pyöreä ruokapöytä kotiisi Sotkan edullisesta mallistosta vielä tänään ja osta helposti suoraan verkkokaupasta.