Kenkäkaapit

Kenkäkaappi kätkee sisäänsä monen monta jalkineparia, ja ulko-ovesta on mukava astua kodin kutsuvaan, siistiin eteiseen. Kapea kenkäkaappi on varsinainen tilaihme, joka ei juuri lattianeliöitä vaadi. Sotkan kattava valikoima tarjoaa kenkäkaapit joka kotiin.

Lue lisää kenkäkaapeista >

Sotkan kenkäkaapit

Kun eteisen lattialla pyörii lenkkareita, saappaita, tennareita ja sandaaleita iloisesti sekaisin, on aika ryhtyä toimeen. 

Kenkäkaappi pitää eteisen yleisilmeen siistinä piilottaen kengät katseilta. Kenkäkaappi onkin kapean eteisen pelastus, sillä kalusteen syvyys jää monesti alle 30 cm. Kenkäkaapin päälle jää myös sopiva tila avaimille ja muille pienille tavaroille. Pitkävartisia saappaita tai isoja miesten kenkiä ei kenkäkaappiin mahdu, joten niille on mietittävä toisenlainen säilytysratkaisu. Kenkäkaappi täytyy myös aina kiinnittää seinään ruuveilla. Muuten on riski, että kenkäkaapin ovien ollessa auki, painopiste siirtyy kalusteen eteen ja se kaatuu. 

Valitse eteisen sisustukseen ja tyyliin sopiva kenkäkaappi Sotkan valikoimasta. Onko toiveissasi kenties valkoinen kenkäkaappi vai haetko eteiseen ryhdikkyyttä mustalla kenkäkaapilla? Rakenna eteisestäsi toimiva vielä tänään ja selätä kenkäkaaos!