Seinänaulakot

Seinänaulakko hattuhyllyllä löytää luontevasti paikkansa kodissa. Se sopii tietysti aina eteiseen, mutta mikä ettei myös vaikkapa keittiöön, vaatehuoneeseen tai makuualkoviin. Tangolla varustettuun seinänaulakkoon on helppo mahduttaa vaateripustimiin aseteltuja vaatteita isompikin määrä. Seinänaulakon koukkuihin ripustat kätevästi yhtä hyvin takit kuin pyyhkeet tai käsilaukut, ja päähineet pysyvät hattuhyllyllä järjestyksessä ja siisteinä. Sotkan valikoimasta saat kotisi säilytysratkaisuja mainiosti täydentävät seinänaulakot.

Lue lisää seinänaulakoista >

NAULAKKO OVEEN
795 Norm. 1595

Alennus 50 %

L 20, K 35, P 2
BLACK-pyyhenaulakko

NOPEA TOIMITUS

3495
L 60, K 3, P 12

Sotkan seinänaulakot

On säilytystarpeesi sitten pieni tai suuri, seinänaulakossa se on ainakin helppoa. Seinänaulakon voi kiinniittää melkein mihin tahansa materiaaliin oikeanlaisilla kiinnikkeillä, ja saat helposti ja näppärästi säilytyspaikan vaatteille, asusteille ja käsilaukuille. Eteisessä seinänaulakkoon on pienen lapsenkin helppo ripustaa oma takkinsa. Makuuhuoneessa siinä roikkuu aamutakki ja vaatehuoneessa vyöt. Lastenhuoneessa seinänaulakkoon voi laittaa kerhorepun odottamaan seuraavaa kertaa.

Seinänaulakolla voi myös sisustaa. Siihen saa helposti vaihtuvan näyttelyn tauluista, peileistä ja kuivakukista. Ripusta seinänaulakkoon pieni makrameamppeli ja -seinäkoriste. Myös seinänaulaukko voi olla hyvinkin boho ja trendikäs. On valintasi sitten puinen seinänaulakko tai moderni metallinen seinänaulakko, edulliset seinänaulakot löydät Sotkan mallistosta.