Tikashyllyt

Tikashylly on seinää vasten nojaava kirjahylly. Tikashyllylle keräät helposti lukemasi kirjat, voittamasi pokaalit tai upeimmat kukkamaljakkosi. Tikashylly on trendikäs kaluste, joka ei jää huomaamatta, sijaitsee se sitten olohuoneessa, makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa.

Lue lisää tikashyllyistä >

HAVU-tikashylly
299,-
L 48, S 44, K 162
AINA-tikashylly
149,- Norm. 299,-

Alennus 50 %

L 48, S 44, K 162

Sotkan tikashyllyt

Hauska tikashylly on katseenvangitsija missä tahansa kodin tilassa. Keittiössä tikashyllylle voi kerätä aamiaistarvikkeet ja kahvimukit, sekä käytössä olevat keittokirjat. Stailaa tikashylly valoketjulla, saat samalla tunnelmaa aamupalahetkeen.

Innokas viherpeukalo kasvattaa taimet ja yrtit kätevällä tikashyllyllä. Tikashyllylle mahtuukin suunnaton määrä pieniä ruukkuja täynnä persiljaa, basilikaa ja tinjamia. 

Legoharrastaja esittelee tikashyllyllä upeaa kokoelmaansa, jota on rakentanut pitkin vuotta. Legorakennelmat pysyvät ehjinä, kun jokaiselle teokselle on oma paikkansa tikashyllyllä. 

Pukeutumishuoneessa tikashyllyllä esitellään vain kauneimmat korkokengät ja käsilaukut. Avohyllyiltä on helppo valita aamulla matkaan mukaan mieleisensä kengät ja laukun. 

Huom! Turvallisuussyistä tikashylly täytyy kiinnittää aina seinään sopivilla kiinnikkeillä. Tikashylly ei myöskään toimi tikkaina, vaikka nimensä puolesta näin voisi luulla. Tikashyllyn hyllylevyt eivät kestä astumisen painoa. Myös pienten lasten tikashyllylle kiipeäminen on estettävä.