Arkkupöydät

Arkkupöydässä on sohvapöytä ja säilytystila samassa kalusteessa. Näyttävä arkkupöytä sopii olohuoneen sohvapöydäksi niin kotiin kuin mökillekin. Arkkupöytä on sohvapöytien kestosuosikki vuodesta toiseen. 

Lue lisää arkkupöydistä >

Rajaus
SAANA-arkkupöytä
199,-
L 80, K 44, P 43
SAANA-arkkupöytä
199,-
L 80, K 44, P 43
SAANA-arkkupöytä
269,-
L 80, K 44, P 80
SAANA-arkkupöytä
269,-
L 80, K 44, P 80

Sotkan arkkupöydät

Yllätysvieraat ovella ja olohuoneen sohvapöytä on täynnä lehtiä, lasten leluja ja kirjoja. Mitä teet? Kaapaiset koko läjän syliisi, avaat arkkupöydän kannen ja tuuppaat tavarat pöydän uumeniin. Yllätysvieraat ihailevat kaunista ja siistiä olohuonettasi, ja ihmettelevät miten lapsiperheessä ei ole tavarakasoja pitkin olohuonetta.

Näppärä arkkupöytä toimiikin kätevänä olohuoneen säilytyskalusteena. Arkkupöydässä voit säilyttää lasten lelut, sanoma- ja aikakauslehdet tai vuodevaatteet yövieraille. Arkkupöytä toimiikin hyvin myös mökillä sohvapöytänä antaen näin lisää säilytystilaa. 

Valitse sisustukseesi sopiva arkkupöytä joko valkoisena, tai puunvärisenä. Valkoisessa arkkupöydässä on ripaus merihenkeä ja se sopiikin hyvin yhteen puhtaan punaisen, sinisen ja raitakuosien kanssa. Antiikkikäsitelty arkkupöytä taas antaa sisustukselle rustiikkisen ilmeen. 

Sisustukseesi täydellisen arkkupöydän löydät Sotkan edullisesta mallistosta. Osta helposti verkosta tai poikkea lähimmässä Sotka-myymälässä ostoksilla.