Pystynaulakot

Linjakas ja helposti liikuteltava pystynaulakko mahtuu pieneenkin eteiseen. Kutsuja järjestäessäsi nostat sen näppärästi vierasnaulakoksi. Myös tuulikaapin nurkassa pystynaulakko toimii mainiosti: siihen voit ripustaa esimerkiksi sateenvarjot, koiran talutushihnat ja pyöräilykypärät, niin nappaat ne mukaasi kätevästi ulko-ovesta lähtiessäsi. Valkoinen pystynaulakko on ilmeeltään ajaton ja kevyt, puinen pystynaulakko on kestävä ja klassinen. Tukevat ja edulliset pystynaulakot löydät Sotkan uudistuneesta verkkopalvelusta.

Lue lisää pystynaulakoista >

GENT-naulakko
4995
L 38, K 175, P 38
GENT-naulakko
4995
L 38, K 175, P 38
ASCOT-naulakko
3995
L 42, S 42, K 178, P 42
VINSON-naulakko
9995
L 56, S 28, K 165, P 28

Sotkan pystynaulakot

Kukapa ei haaveilisi eteisestä, jossa tyylikkäässä ja avarassa hallissa seisoisi linjakas wieniläisnaulakko ottamassa perheenjäsenten takit vastaan. Pystynaulakko on näppärä säilytyskaluste, sillä se on helppo siirtää sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Vieraiden päällystakit säilyvät helposti pystynaulakossa, samoin laukut, huivit ja muut asusteet.

Kekseliäs sisustaja tuo pystynaulakon olohuoneen nurkkaan ja ripustaa viherkasvit amppeleissa naulakon oksille. Upea viherpuu syntyy hetkessä ja on helppo myös uudistaa. Teinin huoneessa pystynaulakko on järkevä puolipitoisten vaatteiden kerääjä, jos vaatteet vain päätyvät lattialta naulakkoon asti. Lapsiperheissä on syytä huolehtia, ettei pystynaulakko kaadu lapsen päälle. Ison vaatekuorman alla se saattaa helposti mennä nurin, jos pieni käsi nykii takin helmasta.

Valitse kotiisi moderni, metallinen pystynaulakko tai perinteisempi puinen. Edulliset pystynaulakot löydät Sotkan valikoimasta.