Naulakot

Kotiin on miellyttävä tulla siistin eteisen kautta. Niin pystynaulakko kuin seinänaulakko pitää aikuisten ja lasten ulkovaatteet järjestyksessä. Päähineiden paikka on hattuhyllyllä, jossa ne säilyvät hyvässä kunnossa. Nyt kannattaa hankkia eteistilaan laadukas ja toimiva vaatenaulakko valikoimastamme.

Lue lisää naulakoista >

Rajaus
GENT-naulakko
4995
L 38, K 175, P 38
ASCOT-naulakko
3995
L 42, S 42, K 178, P 42
VINSON-naulakko
9995
L 56, S 28, K 165, P 28

Sotkan naulakot

Naulakko on perinteinen säilytyskaluste niin eteisessä, kylpyhuoneessa kuin makuuhuoneessakin. Naulakossa on helppo säilyttää päivittäin tarvittavat vaatteet ja asusteet aina käden ulottuvilla. Toimiva naulakko helpottaa arkea, sekä toimii myös sisustuselementtinä.

 

Pystynaulakko

Pystynaulakko on omilla jaloillaan seisova puinen tai metallinen naulakko. Tunnetuin pystynaulakko lienee kaarevista muodoistaan tunnettu wieniläisnaulakko. Moderni sisustaja valitsee kotiinsa metallisen ja linjakkaan pystynaulakon, kun taas klassisen sisustustyylin taitaja luottaa perinteiseen muotokieleen ja materiaaliin. Kevyt pystynaulakko on helppo siirtää tarvittaessa, kuten eteiseen vieraiden päällystakkeja varten. Lapsiperheissä on syytä huomioida pystynaulakon kaatumisvaara, sillä sitä ei voi kiinnittää lattiaan. Jossain malleissa on tukeva ja painava marmorijalusta, joka pitää pystynaulakon suhteellisen tukevasti paikoillaan.

 

Seinänaulakko

Seinänaulakko kiinnitetään tietysti seinään. Malleja, tyylejä, materiaaleja ja värejä löytyy kaikkiin sisustusmakuihin. Seinänaulakossa on helppo säilyyttää lasten takit eteisessä, pyyhkeet ja kylpytakit kylpyhuoneessa, sekä laukut ja huivit vaatehuoneessa. Lastenhuoneessa seinänaulakossa voi roikkua iloisen värisiä pussukoita, hyppynaru ja kerhoreppu. Seinänaulakoilla on helppo sisustaa, sillä niihin voi aina ripustaa uusia, mielenkiintoisia katseenvangitsijoita, kuten tauluja, kuivattuja kukkia tai kauniin kesämekon. 

Seinänaulakon kiinnittämisessä on syytä huomoida seinän materiaali ja oikeanlaiset kiinnitystarvikkeet. Kiviseinä vaatii erilaiset kiinnikkeet kuin kipsi- tai puukuitulevy. 

 

Ovinaulakko

Kun seinään ei haluta tai voida kiinnittää seinänaulakkoa, tulee avuksi ovinaulakko! Ovinaulakko on oven päällä lepäävä naulakko, joka toimii seinänaulakon tavoin. Se on myös helppo irrottaa tarpeen vaatiessa tai siirtää toiseen oveen. Ovinaulakko tuo myös kaivattua lisäsäilytystilaa niin makuu- kuin kylpyhuoneeseenkin.

 

On ostoslistallasi sitten pystynaulakko tai seinänaulakko, monikäyttöiset naulakot löydät Sotkan edullisesta mallistosta.