Tuote vain verkkokaupassa
  • LUNA-tuoli
  • LUNA-tuoli

LUNA-tuoli
Valkoinen/tammi

129,-

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 4-5 viikkoa.

Maksa Sotka Erämaksulla alk. 10,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
10,00 €/kk
 
24 kk
12,00 €/kk
 
12 kk
17,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Sotka Erämaksun vuosikorko on 15,00 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: Jatkuva luotto maks. 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 700 €. Korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1 700 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 162,07 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 28,83 %. Kokonaisluottokustannus on 244,87 € ja maksettava kokonaissumma on 1 944,87 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Sotka Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Tuotekuvaus

LUNA on upea ruokatuoli, jossa yhdistyvät tyylikäs valkoinen keinonahkaverhoilu ja kestävät pyökkijalat. Tämä tuoli on täydellinen valinta ruokailutilaan, tarjoten sekä mukavuutta että tyylikästä muotoilua.

Ruokatuolin istuin on verhoiltu laadukkaalla valkoisella keinonahkalla, joka sekä näyttää upealta että tuntuu miellyttävältä istuessa. Keinonahkaverhoilu on helppo pitää puhtaana ja kestää hyvin päivittäistä käyttöä. Sen ajaton valkoinen väri tuo raikkautta ruokailutilaan ja luo tilaan valoisuutta.

Tuolin jalat on valmistettu vahvasta ja kestävästä pyökistä, joka tarjoaa tukevuutta ja vakautta. Pyökki on myös kaunis puulaji, joka tuo lämpöä ja luonnetta huoneeseen. Jalat on suunniteltu kestämään aikaa ja tuomaan tuolille eleganttia ilmettä.

Tämä ruokatuoli on suunniteltu tarjoamaan mukava istumakokemus. Sen ergonomisesti muotoiltu selkänoja ja istuin takaavat tuen ja mukavuuden ruokailun aikana. Voit viettää pitkiä hetkiä mukavasti istuen yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Ruokatuolin monikäyttöisyys on myös huomionarvoista. Se sopii täydellisesti ruokapöydän ympärille, mutta toimii yhtä hyvin myös vaikkapa lisäistuimena olohuoneessa - tämä tuoli soveltuu erinomaisesti erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Tilaa tämä upea ruokatuoli valkoisella keinonahkaverhoilulla ja pyökkijaloilla jo tänään ja päivitä ruokailutilasi tyylikkyydellä!

Tuote kuuluu verkkokaupan laajempaan mallistoon. Nähtävillä vain verkkokaupassa, mutta tilattavissa myös myymälästä.

Tuotetiedot

Ideat ja oppaat

Tuotekoodi:

S4535003

Jalat:

Pyökkiä ja metallia

Materiaalit:

Muovi

Paino:

5 kg

Pakettimäärä:

1

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä