juuttimatot

Juuttimatot

Rouhea ja luonnollinen, Juuttimatto on monen valinta niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. On valintasi sitten pyöreä, iso tai pieni juuttimatto, Sotkan edullisesta juuttimattomallistosta löydät kauniit juuttimatot kodin jokaiseen tilaan.

Lue lisää juuttimatoista >

Rajaus
VILJA-juuttimatto
1295 Norm. 2995

Alennus 56 %

L 80, P 50

Juutti on luonnonkuitu ja materiaalina hieman karhean tuntuinen jalan alla. Juutti soveltuu hyvin eteistiloihin tai terassille, sillä siinä ei lika näy kovin helposti. Uutena juuttimatto hieman varisee joten imurointi kannattaa tehdä maton molemmin puolin. Tahrojen poistossa kannattaa olla nopea, sillä juutin kuidut imevät nesteen helposti sisäänsä. Juuttimattoa ei saa liottaa ja pesuksi suositellaan laakavesipesua ja tasokuivausta.

Juuttimatto on tällä hetkellä trenditietoisen valinta ja sopii moniin eri sisustustyyleihin, kuten boho-sisustukseen. Juuttimatto on oiva terassi- ja parvekematto, kunhan se ei ole suoraan taivasalla ja kastu läpimäräksi. Juuttimattoja löytyy keskilattiakoossa, sekä pyöreänä useammassa koossa. Pyöreä juuttimatto soveltuu hyvin myös hankalan mallisiin eteistiloihin. Juuttimatto on väriltään yleensä lämpimän beige, joten se tuo kodikkuutta sisustukseen niin parvekkeella kuin kodin sisätiloissakin. 

 

Lue tästä vinkit parvekkeen Boho-sisustukseen