Mekanismisohvat

Olohuone, tv-huone, elokuvahuone... mekanismisohva on huippuhankinta, kun haluat istua sohvalla mukavasti ja rennosti. Taakse kääntyvät selkänojat ja ylös nousevat jalkarahit tekevät elokuvan katsomisesta nautinnon. On valintasi sitten musta mekanismisohva tai nahkainen mekanismisohva, Sotkan verkkokaupasta löydät sopivan mekanismisohvan edullisesti.

Lue lisää mekanismisohvista >

Rajaus

Sotkan mekanismisohvat

Unelmoitko leffa-huoneesta, jossa jokaisella olisi mukava ja rento istumapaikka? Mekanismisohva on kuin tehty elokuvien katsomista varten. Mekanismisohvan selkänojat kääntyvät vivusta taaksepäin (3-istuttavassa mekanismisohvassa keskipaikan selkänoja ei käänny) ja samalla jalkarahi nousee ylös. Joissain mekanismisohvamalleissa on lisäksi keskipaikan selkätyynyn alla juomatelineet, joten leffaherkut ovat aivan käden ulottovilla koko elokuvan ajan.

Mekanismisohvassa on niin mukava istua, että siinä tulee otettua jopa päivätorkut kesken kirjan lukemisen. Mekanismisohva on myös monen penkkiurheilijan vakiovaruste. Olympialaiset ja muut urheilutapahtumat ovat todellinen nautinto, kun ne saa katsoa omalla mekanismisohvalla istuen.

Moniin mekasnismisohviin löytyy samasta sarjasta myös mekanismituoli, jos haluat jokaiselle istujalle oman, muhkean tuolin. Mekanismisohva ja mekanismituoli ovat näyttävä pari myös olohuoneessa, jossa halutaan viihtyä ja istua hyvin. Osta oma mekanismisohvasi Sotkan verkkokaupasta tai poikkea sohvaostoksilla lähimmissä Sotka-myymälässä. Unelmiesi mekanismisohva odottaa sinua!