Säilytysrahit

Säilytysrahi on tyylikäs lisäistuin ja käytännöllinen ratkaisu, kun tarvitset paikan, joka kätkee tarve-esineet pois näkyviltä ja pitää ne kuitenkin nopeasti saatavilla. Puinen säilytysrahi sopii vaikkapa eteiseen penkiksi, iso säilytysrahi toimii esimerkiksi päiväpeiton ja tyynyjen sijoituspaikkana makuuhuoneen parivuoteen päädyssä, laadukkaalla tekstiilillä verhoiltu harmaa säilytysrahi sointuu eleettömästi sohvan vierelle. Tilaa Sotkasta!

Lue lisää säilytysraheista >

MULTICO-rahi
31450 Norm. 629,-

Alennus 50 %

L 65, S 88, K 47
DALLAS-säilytysrahi
599,-
L 116, S 61, K 42, Istuinkorkeus 42
RETINA-säilytysrahi
149,-
L 60, S 60, K 35, Istuinkorkeus 35
MULTICO-rahi
31450 Norm. 629,-

Alennus 50 %

L 65, S 88, K 47

Sotkan säilytysrahit

Kun tilat ovat pienet, on syytä hyödyntää myös kalusteiden parhaat puolet. Säilytysrahi toimii niin rahina, kuin säilytystilana. Rahin kannen alle mahtuvat rahin koosta riippuen vuodetekstiilit, lasten lelut tai aikakauslehdet. Eteisessä rahi voi kätkeä sisäänstä pipot ja hanskat, pukeutumishuoneessa kengät ja huivit. 

Tyylikäs säilytysrahi voi olohuoneessa olla sohvan jatke, makuuhuoneessa sängyn päätypenkki tai yöpöytä ja lastenhuoneessa lisäistuin kaverille. Samettinen säilytysrahi tuo palan arjen luksusta eteiseen tai makuuhuoneeseen. Ota piilokuutiot käyttöön ja hanki säilytysrahi olo- tai makuuhuoneeseen vielä tänään!