Lasiset sohvapöydät

Sohvapöytä on olohuoneen ehdoton keskipiste ja tyylikkään ilmeen viimeistelijä. Kevyen ilmava lasinen sohvapöytä tuo modernia ja trendikästä ilmettä olohuoneen sisustukseen. Sohvapöytä lasikannella on helppohoitoinen ja kestävä kaluste – pyyhkäiset pinnan näppärästi puhtaaksi, ja lasi pysyy siistinä ja kiiltävänä. Lasiset sohvapöydät eri väreissä, erikokoisina ja edullisesti löydät Sotkasta, ja netistä tilaamalla saat tuotteet kätevästi suoraan kotiovellesi.

Lue lisää lasisista sohvapöydistä >

Sotkan lasiset sohvapöydät 

Lasikantinen sohvapöytä on ilmava ja kevyen näköinen. Koska lasikantisesta sohvapöydästä näkee läpi, myös näyttävät, kuviolliset matot pääsevät oikeuksiinsa. Lasikantisessa sohvapöydässä on aina ripaus luksusta, sillä lasi peilaa ympäristöään ja antaa arvokkaan vaikutelman. Lasinen sohvapöytä ei ole laiskan siivoojan valinta, sillä siinä näkyvät pöly ja sormenjäljet helposti. Myös lapsiperheissä, jossa lelut ja tavarat vielä "lentävät", ei lasikantinen sohvapöytä ole se parhain valinta. Vaikka lasisten pöytien kansi on karkaistua turvalasia, ei se silti kestä kovia ja teräviä iskuja. 

Sohvapöydän lasikannen voi pyyhkäistä peilin- tai lasinpesuaineella, ja nukkaamattomalla siivousliinalla.  Pienet ja sirot lasikantiset sohvapöydät käyvät myös yöpöydiksi. Valitse kotisi tyyliin sopiva, musta ja savulasilla oleva moderni sohvapöytä tai kirkkaalla lasikannella oleva klassinen sohvapöytä. Edulliset, lasiset sohvapöydät löydät Sotkan laajasta mallistosta.