Korkeakiilto tv-tasot

Tv-taso on käytännöllinen kaluste, joka on myös paljon katseiden kohteena – ei siis kannata tinkiä toimivuudesta eikä tyylistä. Korkeakiiltoinen tv-taso on hyvännäköinen lisä joka olohuoneen sisustukseen, etenkin, jos korkeakiilto kuuluu myös sohvapöydän ominaisuuksiin. Valkoinen tv-taso ja korkeakiilto ovat lyömätön yhdistelmä, kun haluat linjakkaan ja näyttävän kalusteen luomaan laadukkaat puitteet televisiosettiisi. Korkeakiiltoiset tv-tasot löydät nyt Sotkan tasokkaasta valikoimasta!

Lue lisää korkeakiilto tv-tasoista >

Tuoteryhmät

MATCH tv-taso
9995 Norm. 259,-

Alennus 61 %

L 173, S 40, K 33

Sotkan korkeakiilto tv-tasot

Korkeakiilto tv-taso on kuin tehty moderniin sisustukseen. Tyylikäs, kiiltävä pinta ja linjakkuus ovat korkeakiilto tv-tason valtteja. Valkoinen korkeakiilto tv-taso heijastaa kauniisti valoa ja näyttää raikkaalta. Voit somistaa tv-tason kauniiilla maljakolla ja kynttilänjaloilla, tai upealla viherkasvilla. Huomioi, että korkeakiiltoinen pinta naarmuuntuu herkästi, joten varo karheapintaisia ja teräviä esineitä korkeakiilto tv-tason päällä. 

Korkeakiilto tv-taso pyyhitään nihkeällä siivuousliinalla. Rasvatahrat lähtevät yleispesuaineella. Kuivaa tv-tason pinta vielä pehmeällä talouspaperilla, näin saat tv-tason kiillon parhaiten esiin.