Sohvasängyt

Sohvasänky toimii niin sohvana kuin vuoteena. Voit loihtia sohvasängyn istuimen alta esiin varasängyn, joten sohvasänky on näppärä kaluste kotiin tai mökille. Puinen sohvasänky voi olla ilmeeltään perinteinen tai moderni, ja monitoimisiin puusohvamalleihin kuuluu usein myös pyörillä varustettu säilytyslaatikko. Metallinen sohvasänky, joka tuo makuusoppeen romanttisen ripauksen, on kuin tehty pitsisen päiväpeiton kaveriksi. Valkoinen sohvasänky on helppo sovittaa moneen sisustustyyliin ja värimaailmaan – aina raikas vaihtoehto. Laadukkaat sohvasängyt löydät Sotkan valikoimasta.

Lue lisää sohvasängyistä >

DUURI-vuodesohva
1099,- Norm. 2499,-

Alennus 56 %

Kätevä kolmenistuttava vuodesohva, joka ei vaadi paljon levitystilaa. Vuodekoko 140 x 189 cm
L 220, S 91, K 87, Istuinkorkeus 46
DUURI-vuodesohva
1099,- Norm. 2499,-

Alennus 56 %

Kätevä kolmenistuttava vuodesohva, joka ei vaadi paljon levitystilaa. Vuodekoko 140 x 189 cm
L 220, S 91, K 87, Istuinkorkeus 46

Sotkan sohvasängyt

Päivällä sohva, yöllä sänky. Sohvasänky toimii pienessä asunnossa molempina. Päivällä sohvasänky on kutsuva sohva runsaine koristetyynyineen ja illalla siitä kuoriutuu täydellinen sänky, jonka pehmeällä patjalla uinuu yhtä hyvin kuin aivan oikeassa sängyssä. Sohvasänkyyn nimittäin voi hankkia laadukkaan joustinpatjan ja sijauspatjan, joiden ansiosta siinä nukkuu kuin tukki. 

Sohvasänky on myös oivallinen päiväunipaikka niin työhuoneessa, kuin katetulla terassillakin. Mikä onkaan nautinnollisempaa, kuin lepäillä sohvasängyllä tuulen humistessa puissa ja lintujen laulaessa. Myös mökille sohvasänky on loistava valinta, kun mietitään tarvittavia petipaikkoja. Levitettävästä sohvasängystä saa vuoteen kahdelle nukkujalle, joten vierassänkynä ja varavuoteena sohvasänky on pettämätön. Puisiin sohvasänkyihin on monesti saatavilla pyörillä oleva vuodevaatelaatikko, joka sujahtaa helposti sohvan alle. Vuodevaatelaatikossa säilyvät vuodetekstiilit, kuten peitot ja tyynyt aina helposti saatavilla.