• Emma-patjat ja -sängyt

EMMA-patjat ja -sängyt

Suomessa valmistetuissa Emma-sänkymalliston patjoissa on nukkujan kehoa tarkasti myötäilevä, ergonominen 5-vyöhykkeinen pussijousitus, joka antaa keskivartalolle tarvittavaa tukea, sekä myötäilee hartianseutua tavallista pussijousistoa tarkemmin. Oikeassa kohdassa olevat vyöhykkeet vähentävät painetta ristiselän alueella ja vähentävät yöllistä kääntyilyn tarvetta.

Emma-sängyissä on jousistossa on 1,8/2,0 mm lankavahvuuden jousi, joita on 250 kpl/m². Runkomateriaalina on runkopatjoissa kertopuu ja jenkkisängyissä, sekä moottorisängyissä massiivipuu. Moottorisängyssä on langallinen kaukosäädin, sekä portaaton selkänojan ja jalkopäädyn säätömahdollisuus.

Mallistoon kuuluvat jenkkisänky, runkopatja, moottorisänky, joustinpatja, sijauspatjat, sekä kaunis tikattu sängynpääty. Sängyt on verhoiltu vaaleanharmaalla huonekalukankaalla, joka on materiaalilta 100 % polyesteria. Patjojen päällä on joustokangas, joka auttaa jousistoa myötäilemään nukkujaa tarkemmin. Joustokangas on 100 % polyesteria. 

Emma-sijauspatjoissa on profiloitu vaahtomuovi, jonka toinen puoli on sileä. Näin voit valita itsellesi sopivan napakkuuden kääntämällä sijauspatjaa. Sijauspatjan päällinen on 100 % polyesteria. Suosittelemme sijauspatjan päälle sijauspatjansuojaa helpottamaan puhtaanapitoa.