torkkupeitot ja huovat

Torkkupeitot, huovat ja viltit

Raskaan päivän jälkeen on autuaallista ottaa torkkupeitto ja sulkea silmät hetkeksi. Lukuhetki nojatuolissa nousee uudelle tasolle, kun kietoudut torkkupeittoon. Iso torkkupeitto lämmittää ihanasti, ja pehmeä torkkupeitto saattelee sinut unten maille. Valkoinen torkkupeitto tai puuvilla torkkupeitto on myös erinomainen sisustuselementti. Torkkupeitto on myös loistava lahjaidea. Valitse vaikka neulottu torkkupeitto Sotkan kattavasta valikoimasta.

Lue lisää torkkupeitoista ->

SIKSAK-torkkupeitto

NOPEA TOIMITUS

995
L 130, P 150
SOFT-torkkupeitto

NOPEA TOIMITUS

1995
L 150, P 200

Sotkan torkkupeitot

Torkkupeitot ja huovat ovat käytännöllisiä, sekä sisustuksellisia. Torkkupeitoilla saa pehmeyttä ja kotoisuutta lisättyä moderniinkin sisustustyyliin. Lämmin huopa jalkojen päällä tuntuu mukavalta räntäsateen piiskatessa ikkunaan.  Torkkupeitoilla  saa tuotua myös sesongin vaihteluita sisustukseen. Talvella paksut ja muhkeat huovat ovat osa kodin hyggeä. Kesällä taas ohuet, läpikuultavat torkkupeitot toimivat niin sisätiloissa, kuin parvekkeellakin osana kokonaisuutta.

Makuuhuoneessa torkkupeitto on osa petausta ja toimii myös lisälämmittimenä tarpeen vaatiessa. Päiväunet maistuvat parhailta juuri suosikki-torkkupeiton alla. Isosta torkkupeitoista pystyy rakentamaan majan lastenhuoneessa kahden tuolin avulla. Torkkupeitto onkin monikäyttöinen kodin sisustuselementti.

Edullisella torkkupeitolla voi myös suojata verhoiltuja kalusteita lemmikkien kynsiltä ja karvoilta. Edullinen fleece-huopa toimii hyvin myös auton takapenkillä istuinsuojana. Autonpenkkien puhtaanapito helpottuu, kun fleece-peiton voi ravistaa puhtaaksi roskista ja pestä välillä koneessa.

Millainen torkkupeitto sopisi sinun sohvallesi? Tutustu Sotkan edulliseen mallistoon ja osta torkkupeitot helposti verkosta.