Parvisängyt

Parvisänky on hyvä valinta pieneen tilaan kuten lastenhuoneeseen tai opiskelija-asuntoon.

 

Parvisänky on hyvä valinta pieneen tilaan kuten lastenhuoneeseen tai opiskelija-asuntoon. Parven alle jäävän tilan voi hyödyntää leikkitilana, lukunurkkana tai työskentelypisteenä. Parvisängyt sopivat hyvin lapsille, sillä niissä on korkeat reunat jotka estävät putoamisen. Parvisänky on saatavilla 80 cm ja 120cm leveänä. Parvisänky tulee osina, joten sen kuljettaminen on helppoa. Löydät myös sopivat joustinpatjat ja vaahtomuovipatjat parvisänkyihin Sotkasta.

Lue lisää parvisängyistä > 

 Tässä kategoriassa ei tällä hetkellä ole yhtään verkkokaupasta ostettavaa tuotetta.

Sotkan parvisängyt

Parvisänky pelastaa tilanteen, kun huoneen lattiapinta-ala on "kortilla", mutta tilaa nukkumiseenkin tarvitaan. Parvisänky on kätevä niin teinin huoneessa, opiskelijan yksiössä kuin mökilläkin. Pieneen huoneeseen yhdelle nukkujalle riittää 80 cm leveä parvisänky. Jos nukkujia on enemmän kuin yksi, voi parvisängyn leveys olla kaikkea 120 cm leveästä aivan parisängyn mittoihin. Huoneen koko ja korkeus määrittävät sen, minkä kokoinen parvisänky sinne mahtuu. Parvisänky kannattaa aina kiinnittää myös seinään, jotta se varmasti pysyy tukevasti paikoillaan.

Parvisängyn alapuolelle jää tilaa sohvalle, työpisteelle tai vaatekaapille oman tarpeen mukaan. Lapsiperheissä parven alle voi rakentaa majan, ripustamalla verhot sängyn yläreunaan. Parvisängyn alle myös teini voi rakentaa oman valtakuntansa säkkituolein tai pelikalustein. Laadukas parvisänky kestää aikaa ja käyttöä, sekä säästää tilaa. Parvisänky viimeistellään laadukkaalla patjalla ja uusilla, raikkailla vuodetekstiileillä. Parvisängyssä nähdään vain kauniita unia!