Myymälästä ja verkkokaupasta

HEAVEN-sohvapöytä
Musta

879,-

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 16-25 arkipäivää.

Myymäläsaatavuus

Maksa Sotka Erämaksulla alk. 37,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
37,00 €/kk
 
24 kk
50,00 €/kk
 
12 kk
86,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Sotka Erämaksun vuosikorko on 15,00 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: Jatkuva luotto maks. 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 700 €. Korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1 700 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 162,07 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 28,83 %. Kokonaisluottokustannus on 244,87 € ja maksettava kokonaissumma on 1 944,87 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Sotka Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Tuotekuvaus

HEAVEN on upea musta sohvapöytä, jossa on tyylikäs ristikkojalka. HEAVEN-sohvapöytä on täydellinen valinta kotiisi, tai vaikka toimistoosi, tarjoten sekä toiminnallisuutta, että tyylikästä muotoilua.

HEAVEN-sohvapöytä on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Musta väri antaa sille ajatonta eleganssia ja mahdollistaa sen sopimisen monenlaiseen sisustustyyliin. HEAVEN-sohvapöytä on suunniteltu täydentämään erinomaisesti sohvia ja istuinryhmiä, tarjoten käytännöllisen ja kauniin pinnan laskea juomia, kirjoja, lehtiä ja muita esineitä.

Ristikkojalka on HEAVEN-sohvapöydän kruunu, tuoden siihen modernin ilmeen ja hienostuneen yksityiskohdan. Se ei ainoastaan tarjoa tukea ja vakautta, vaan tuo myös tyylikkään elementin huoneeseesi. Jalka on valmistettu kestävästä metallista. Kansi on tyylikästä keraamista materiaalia, joka muistuttaa kiveä.

Sohvapöydän mitat on huolella harkittu, jotta se sopii täydellisesti erilaisiin tiloihin. Riittävän suuri pinta-ala tarjoaa runsaasti tilaa asetella esineitä ja pitää ne käden ulottuvilla. Sohvapöydän kompakti koko tekee siitä monipuolisen ja helposti sijoitettavan kalusteen.

Tuote kuuluu verkkokaupan laajempaan mallistoon. Nähtävillä vain verkkokaupassa, mutta tilattavissa myös myymälästä.

Tuotetiedot

Ideat ja oppaat

  • Keraaminen kansilevy
  • Jalkaosa metallia

Tuotekoodi:

S4535000

Koko:

Leveys 70 cm, Korkeus 46 cm, Pituus 130 cm

Jalat:

Metalli

Runkomateriaali:

Metalli

Pinta:

Sileä

Kansi:

Keraaminen

Toimitusmuoto:

Kasattava

Paino:

39 kg

Pakettimäärä:

1

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä