SOFTCARE nahanhoitosetti

2695

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta. Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästäsi.

Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

 

Softcare Leather Cleaner on erityisesti nahan puhdistukseen kehitetty, hoitava erikoispesuaine, joka säilyttää materiaalin luontaisen kimmoisuuden. Puhdistaa vaikeatkin tahrat. Voi käyttää myös vahatuille, öljytyille ja käsittelemättömille puupinnoille. Testaa pinnan pesunkestävyys näkymättömässä kohdassa ennen puhdistusta. Noudata valmistajan hoito-ohjeita. Ei sovi mokka- eikä nupukkipinnoille.

Softcare Leather Balsam pitää nahan pehmeänä ja estää kuivumisen ja halkeilun. Pintanahka tulisi käsitellä hoitoaineella 2-3 kertaa vuodessa kuivumisen estämiseksi ja aina pesun jälkeen. Puhdas luonnontuote. Levitetään ohuelti ja ylimääräinen vaha pyyhitään pois. Turvallinen käyttää, riittoisa ja sopii kaikille pintanahkatuotteille. Kokeile aina ensin näkymättömään kohtaan. Jotkut nahkalaadut voivat tummua käsittelystä, mutta väri palaa ennalleen parissa päivässä. Noudata valmistajan hoito-ohjeita.

Softcare Leather Protector on tehokas suoja kastumista ja vesi- ja öljypohjaista likaa vastaan. Nahkasuoja sopii kaikille aidoille nahkatyypeille, pintanahalle ja myös mokalle ja nupukille, joille ei voi käyttää vaha- tai rasvapohjaisia hoitoaineita. Ei vaikuta nahan hengittävyyteen, väriin eikä syttyvyyteen. Sopii myös laukuille, nahkapukineille, kengille jne. Ei suositella muovipinnoitetulle, bycast- eikä keinonahalle.

 

Kotimainen Softcare-nahanhoitosetti nahkaverhoilluille huonekaluille. Pakkauksessa on kaikki, mitä tarvitset nahkakalusteiden hoitoon: 500 ml pullo Softcare-nahkasuojaa, 200 ml purkki nahanpesuainetta sekä 150 ml purkki nahanhoitovahaa ja hoitoliina.
Suoja-ainepullo riittää viiden hengen nahkaryhmän käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen.
Nahanpesuaine on erityisesti nahkakalusteiden pesuun kehitetty erikoispesuaine. Sillä voit pestä likaantuneen kalusteen ja poistaa tahrat nahkapinnoilta.
Hoitovahalla pidät nahkakalustosi pehmeänä ja kauniina pitkään. Hoitovahaus on syytä tehdä 2-3 kertaa vuodessa nahan kuivumista vastaan.

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä