Myymälästä ja verkkokaupasta
Kuvan sijauspatja myydään erikseen. | Korkeus ilman sijauspatjaa 54 cm
  • ISABELLA-moottorisänky
  • Katso video
  • ISABELLA-moottorisänky
  • ISABELLA-moottorisänky
  • ISABELLA-moottorisänky
  • ISABELLA-moottorisänky
  • ISABELLA-moottorisänky
  • ISABELLA-moottorisänky
  • ISABELLA-moottorisänky

ISABELLA-moottorisänky
L 80 cm x P 200 cm, beige, ilman sijauspatjaa

3499,-

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 7-12 arkipäivää.

Myymäläsaatavuus

Maksa Sotka Erämaksulla alk. 134,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
134,00 €/kk
 
24 kk
182,00 €/kk
 
12 kk
328,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Sotka Erämaksun vuosikorko on 15,00 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: Jatkuva luotto maks. 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 700 €. Korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1 700 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 162,07 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 28,83 %. Kokonaisluottokustannus on 244,87 € ja maksettava kokonaissumma on 1 944,87 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Sotka Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Tuotekuvaus

Miksi hankkia moottorisänky? Moottoroitu sänky on monikäyttöinen. Se on säädettävä, se sopii kuorsaajalle, selkävaivaiselle tai ihan kenelle tahansa, joka kaipaa elämäänsä helppoutta. Nosta jalkoja ylös mukavan asennon saamiseksi, nosta päätyä ylös lukeaksesi kirjaa tai katsoaksesi televisiota päivän päätteeksi! Säätösänky on myös ylellisen näköinen huonekalu makuuhuoneessasi tummanharmaassa tai beigessä kangasverhoilussaan.

Kotimainen Isabella-moottorisänky 80 x 200 cm on portaattomasti langattomalla kaukosäätimellä säädettävä yhden hengen sänky. Moottorisänkyyn voit valita jousiston kahdesta eri kovuudesta. Keskikova Medium sopii keskipainoiselle tai kevyelle ja Hard sopii painavammalle nukkujalle. Jos haluat yhdistää kaksi moottorisänkyä parisängyksi, voit valita molemmille oman patjan sopivalla kovuudella.

Isabellan patjoissa on 5-vyöhykkeinen pussijousitus. Pussijousitus tarkoittaa, että jokainen jousi on pakattu omaan pussiin. Tämän ansiosta jousi työskentelee täysin itsenäisesti ja patja myötäilee tarkasti kehoa. Vyöhykkeellisissä jousistoissa on alueittain eri kovuisia jousia. Hartian seudulla on hieman pehmeämmät jouset, jotta hartia pääsee painumaan helpommin patjaan, kun keskivartalolle patja tarjoaa enemmän tukea napakoilla jousilla. Patjoissa on lisäksi varsinaisen jousiston alla toinen jousisto. Toinen jousisto tarjoaa kokonaisuudelle nukkumamukavuutta myötäilevyydellään. Lisäksi kaksoisjousitus jakaa varsinaiselle jousistolle kohdistuvaa rasitusta ja pidentää patjan käyttöikää.

Moottorisänky sisältää tukevat ja runkoon saumattomasti sopivat mustat jalat.

Suosittelemme moottorisängyn kanssa käytettäväksi sijauspatjaa joka tuo sänkyyn pintapehmeyttä ja mukavuutta sekä suojaa patjaa. Tutustu Sotkan laajaan sijauspatjamallistoon täällä ja valitse mieleinen.

Toteutettu Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus. Tunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit. Allergiatunnus auttaa kuluttajia valitsemaan tuotteita, jotka eivät yleisesti ärsytä, herkistä ihoa tai aiheuta hengitystieoireita. Tuotteet ovat aina hajusteettomia ja soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön.

Suomessa valmistettu Avainlippu -tuote.

Tuotetiedot

Ideat ja oppaat

Koko:

Leveys 80 cm, Korkeus 36 cm, Pituus 200 cm

Jalat:

Sisältää mustat metallijalat, korkeus 18 cm

Runkomateriaali:

Metallirunko, OSB-pohjalevy

Takuut:

25 vuotta katkenneelle ja irronneelle jouselle. Moottoritakuu 5 vuotta.

Jousisto:

Medium: Yläjousi 5-vyöhyke pussijousi 1.8/1.7, 260kpl m², Alajousi Pussijousi 1.7mm, 250 kpl/m² • Hard: 5-vyöhyke pussijousi 2.1/1.9, 260kpl m², Alajousi Pussijousi 1.7mm / 250 kpl/m²

Verhoilumateriaali:

21% polypropeeni, 79% polyesteri

Kovuus:

Keskikova, Napakka

Tuoteohjeet ja esitteet:

Takuu ja hoito-ohje
Moottorisängyn asennusohje

Video:

Katso video

Merkit:

Laatuluokitus: Timantti, Avainlippu, Joustintakuu 25 vuotta, Moottoritakuu 5 vuotta, Allergia- ja astmaliitto, 60 päivän vaihtoturva

Paino:

61 kg

Pakettimäärä:

3

Pakkauskoko, paketti 1:

Leveys 80 cm, Syvyys 80 cm, Korkeus 31 cm

Pakkauskoko, paketti 2:

Leveys 74 cm, Syvyys 176 cm, Korkeus 5 cm

Pakkauskoko, paketti 3:

Leveys 22 cm, Syvyys 22 cm, Korkeus 10 cm

Osaluettelo

ISABELLA-moottorisänky 80x200 cm Hard (Kovuus: Hard)
L80 x K36 x P200 cm.
3499,-

Myös näitä tarvitset

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä