Myymälästä ja verkkokaupasta
-60%
Kuvan sijauspatja ja tekstiilit myydään erikseen.
  • ALINA-jenkkisänky
  • ALINA-jenkkisänky
  • ALINA-jenkkisänky

ALINA-jenkkisänky
L 160 cm x P 200 cm, harmaa. ilman sijauspatjaa

999,-

Norm. 2499,- Alennus 60 %

Voimassa: 27.05.2024 asti, mikäli tuotteita riittää.

Alin 30 päivän hinta ennen kampanjaa 2499,-

Nouda myymälästä 0 €

 

Toimitusaika verkkokaupasta 6-11 arkipäivää.

Myymäläsaatavuus

Maksa Sotka Erämaksulla alk. 42,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
42,00 €/kk
 
24 kk
56,00 €/kk
 
12 kk
97,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Sotka Erämaksun vuosikorko on 15,00 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: Jatkuva luotto maks. 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 700 €. Korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1 700 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 162,07 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 28,83 %. Kokonaisluottokustannus on 244,87 € ja maksettava kokonaissumma on 1 944,87 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Sotka Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Tuotekuvaus

Alina-jenkkisänky 160x200 cm on ihana parisänky! Se on näyttävän näköinen ja korkeampi kuin tavallinen sänky. Kotimainen Alina on kestävä vuode, jonka alarunko on tukevaa havupuuta. Päällä olevan joustinpatjan voit valita kolmella eri jäykkyydellä. 

  • Medium on keskikova ja sopii keskikokoisille tai kevyille nukkujille.
  • Hard on jämäkkä ja sopii painavammille nukkujille.
  • Extra Hard on vyöhykkeetön, erittäin kova ja jämäkkä. Sopii erityisesti niille, jotka pitävät erittäin kovasta patjasta.

Jousistona joustinpatjoissa on 5-vyöhykkeinen pussijousisto. Pussijousistossa jokainen jousi on nimensä mukaan pussiin pakattu. Jousi toimii tämän vuoksi itsenäisesti ja koko patja myötäilee nukkujan kehoa yksilöllisesti. Vyöhykkeellisyys tarkoittaa, että jousistossa on erikovuisia jousia alueittain. Hartia pääsee painumaan hieman pehmeämpien jousien ansiosta patjaan, kun keskivartalo saa paremmin tukea jämäköiltä jousilta. Extra Hard kovuudessa ei ole vyöhykkeitä.

Sänky sisältää ajattoman tyylikkäät ja tukevat wengen väriset jalat.

Viimeistele sänkysi nukkumamukavuus sijauspatjalla. Esimerkiksi yksi Alina-malliston kolmesta sijauspatjasta. Profiloitu vaahtomuovi on käännettävä ja napakka materiaali, jonka profiloitu puoli antaa hieman sileää puolta enemmän pintapehmeyttä. Relax sijauspatja antaa reilummin pintapehmeyttä. Sen erikoisvaahtomuovi on kimmoisampaa ja laadukkaampaa, jonka vuoksi se on myös pitkäikäisempi. Vyöhykelatex-sijauspatjan sisus on rei’itettyä luonnonkumia. Napakan luonnonkumin rei’itys on tehty erihalkaisijan rei’illä, joilla on saatu samanaikaisesti 5-vyöhykkeellisyys, että sijauspatjalle erinomainen hengittävyys. Vyöhykkeellisyys tukee muiden Alina-patjojen vyöhykkeellisyyttä erinomaisesti. Alina-sijauspatjat ja muut petauspatjat löydät täältä.

Alina-jenkkisängyn verhoilu on kaunis vivahteikas harmaa tai ruskea verhoilukangas. Voit myös hankkia Alina-sängynpäädyn, jolla viimeistelet makuuhuoneen sisustuksen. Sängynpääty myös suojaa seinää likaantumiselta ja itseäsi kolhiintumiselta. Katso Alina-sängynpääty tästä.

Kuvittele jenkkisängyn päälle pulleat petivaatteet ja kaunis päiväpeitto muhkeine tyynyineen. Jenkkisänky tuo makuuhuoneeseen uutta sisustuksellista ilmettä, puhumattakaan siitä, että sen uumeniin on ihana unohtua pidemmäksi aikaa.

Alina on kotimainen Avainlippu-tuote!

Tuotetiedot

Ideat ja oppaat

Koko:

Leveys 160 cm, Korkeus 61 cm, Pituus 200 cm

Jalat:

18 cm korkea, alta kierrettävä

Runkomateriaali:

Havupuu

Jousisto:

5-vyöhykkeinen pussijousisto. Medium: 1,8/1,7mm, Hard: 2,1/1,9mm. Vyöhykkeetön Extra Hard 2,1mm, 260 kpl/m2

Kovuus:

Keskikova, Napakka

Paino:

78 kg

Pakettimäärä:

4

Pakkauskoko, paketti 1:

Leveys 50 cm, Syvyys 50 cm, Korkeus 50 cm

Pakkauskoko, paketti 2:

Leveys 50 cm, Syvyys 50 cm, Korkeus 50 cm

Osaluettelo

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä