• Alina-patjat ja -sängyt

ALINA-patjat ja -sängyt

Kotimaisesta Alina-patjamallistosta löytyy jokaiselle nukkujalle sopiva vaihtoehto.

Mallistossa on kolme patjan kovuusvaihtoehtoa; Extra Hard-, Hard-, sekä Medium -jousisto. Jousistona Mediun- ja Hard-patjoissa on 5-vyöhykkeinen pussijousisto. Extra Hard-patja on vyöhykkeetön. Valitse itsellesi miellyttävin patjan kovuus, ja viimeistele pintapehmeys sopivalla Alina-sijauspatjalla.

Lue lisää Alina-patjamalliston sängyistä ja patjoista >

ALINA-runkopatja
1099,-
L 80, K 33, P 200
ALINA-runkopatja
1399,-
L 120, K 33, P 200
ALINA-runkopatja
1499,-
L 140, K 33, P 200

Valitse Suomessa valmistettu Alina-patjamallisto makuuhuoneeseesi

Alina-patjamallistossa parisänkyihin voi valita molemmille nukkujille omat jousitukset. Yksittäin pussiin pakatut jouset toimivat itsenäisesti, muotoutuen nukkujan vartalon mukaan. Pussijousistossa jokainen jousi on nimensä mukaan pussiin pakattu. Jousi toimii tämän vuoksi itsenäisesti, ja koko patja myötäilee nukkujan kehoa yksilöllisesti.

 

Saisiko olla keskikova, kova vai erittäin kova -jousisto?

Medium ja Hard patjoissa vyöhykkeellisyys tarkoittaa, että jousistossa on erikovuisia jousia alueittain. Hartia pääsee painumaan hieman pehmeämpien jousien ansiosta patjaan, kun keskivartalo saa paremmin tukea jämäköiltä jousilta. Kun jokainen patjan jousi toimii yksilöllisesti, tulee kehon jokainen osa ja kaari huomioitua.

Erittäin napakka vaihtoehto on Extra Hard -jäykkyys, joka ei sisällä vyöhykkeellisyyttä. Extra Hard -jäykkyys on saatavilla Alina-runkopatjoihin, sekä joustinpatjoihin.

Keskikova Medium -jousisto sopii keskipainoiselle nukkujalle.

Jämäkämpi Hard -jousisto painavalle nukkujalle.

Todella jämäkkä Extra Hard –jousisto painavalle nukkujalle, tai erittäin kovasta sängystä pitävälle.

Kaikki Alina-patjamalliston jousistotyypit ovat kokeiltavissa Sotka-myymälöissä, joten voit rauhassa koemaata ja testailla eri vaihtoehtoja, ja kovuuksia.

 

Viimeistele nukkumamukavuus sopivalla Alina-sijauspatjalla

Alina-patjoihin ja -sänkyihin voit valita kolmesta eri sijauspatjavaihtoehdosta itsellesi juuri sopivan sijauspatjan. Valitse joko jämäkkyyttä tuova Vyöhykelatex-sijauspatja, tai pumpulimaisen pintapehmeyden tuova Relax-sijauspatja. Profiloitu vaahtomuovi-sijauspatja on molemmin puolin käytettävä; profiloitu puoli pehmentää pinnan tuntumaa ja sileä puoli antaa napakamman tuntuman. Suosittelemme Alina-sijauspatjoihin käytettäväksi helppohoitoista sijauspatjansuojaa. Sijauspatjansuoja pitää Alina-sijauspatjasi puhtaana ja raikkaana yöstä toiseen.

 

Viimeinen silaus sänkyysi Alina-sängynpäädyllä 

Alina malliston patjat ja sängyt saatavana kauniilla vivahteikkaalla harmaalla, tai ruskealla verhoilukankaalla.

Alina malliston sängynpäädyissä on kaunis ja sisustuksellinen muotoilu. Muhkeissa ja pehmeissä sängynpäädyissä on kantatut reunat ja näyttävä nappiheftaus. Päädyt on saatavana parisänkyihin.

Mallistosta on saatavana sijauspatjat, joustinpatjat, runkopatjat, moottorisängyt, jenkkisängyt ja sängynpäädyt. Tervetuloa tutustumaan Alina-patjamallistoon lähimpään Sotka-myymälään, tai osta helposti uusi sänkysi verkkokaupasta!