• Viscolux-patjat ja -sängyt

VISCOLUX-patjat ja -sängyt

Sotkan Viscolux-patjamalliston lämpömuotoutuvat patjat mukautuvat nukkujan vartalon mittasuhteisiin ja jakavat vartalon painon laajalle alueelle antaen täydellisen tuen nukkujan omiin tarpeisiin. Patja on kuin mittatilaustyönä tehty asu – sopii täydellisesti juuri sinulle. Viscolux-patjamalliston patjat ja sängyt valmistetaan Suomessa, ja ne ovat Avainlippu-tuotteita.

Lue lisää Viscolux-patjoista ja -sängyistä > 

VISCOLUX-sängynpääty
1099,-
L 170, K 120, P 10
VISCOLUX-sängynpääty
1099,-
L 170, K 120, P 10
VISCOLUX-sängynpääty
1099,-
L 170, K 120, P 10
VISCOLUX-sängynpääty
1199,-
L 190, K 120, P 10

Kotimainen Viscolux-patjamallisto, jotta sinä nukkuisit hyvin!

 

Miksi valita Viscolux-sänky?

Hyvän unenlaadun lisäksi Viscolux-sänky on pitkäikäinen, sekä kotimainen. Viscolux-sänkyjen rakenteessa on erityinen ilman kiertämisen mahdollistava kanavointi, joka poistaa kehon tuottamaa kosteutta ja pitää sängyn raikkaana.
Viscolux on erittäin laadukas Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote joka on suunniteltu jotta sinä nukkuisit hyvin!

Sijauspatjaan on syytä panostaa

Patja pääsee oikeuksiinsa oikealla sijauspatjalla. Sotkan Viscolux-sijauspatja viimeistelee sängyn pintapehmeyden erityisesti kevyelle nukkujalle, ja ainutlaatuinen Aloe vera -kangas pitää sijauspatjan antibakteerisena. Sijauspatjasta saatavilla kaksi eri kovuutta. Valitse Soft, jos haluat patjaan pumpulisen pintapehmeyden. Hard on jämäkän patjan ystävän valinta. 

Nuku hyvin niin yksin, kuin kaksinkin

Kotimainen Viscolux-mallisto sopii niin yksin kuin kaksinkin nukkujille. Viscolux-patja on jouseton, jolloin se on rauhallinen, eikä kääntyily parisängyssä häiritse toisen unta. Viskoelastisen materiaalin ansiosta patja kantaa hyvin myös reunalta, ja näin nukkuja voi hyödyntää koko sängyn leveyden. Viscolux-malliston sänkyjen pehmustemateriaali jakaa kehon painon tasaisemmin ja laajemmalle alalle. Tämän johdosta pintaverenkierto paranee, levoton sängyssä kääntyily vähenee ja nukkujan yöuni on laadukkaampaa.

Koska Viscolux-materiaali toimii lämmön ja painon vaikutuksesta, ei sitä suositella kovin viileisiin makuuhuoneisiin, esim. talvella kylmillään olevalle mökille. Patjan laadukkaat ominaisuudet kyllä palaavat, kun huonetilan lämpö kohoaa, mutta se voi viedä aikaa. Tämän vuoksi talvella ei kannatta tuulettaa myöskään viskoelastisesta vaahtomuovista valmistettua sijauspatjaa ulkona pakkasessa.

Viscolux-patjamallistossa on saatavana runkopatjat, jenkkisängyt, moottorisängyt, sijauspatjat ja sängynpäädyt.

Viscolux-patjamallistosta löytyy neljä kaunista ja ajatonta verhoiluvärivaihtoehtoa. Valitse omaan tyyliisi ja makuuhuoneeseesi sopivin väri.