Sotkan joulukalenteri

Arvonta on suoritettu!

Joulukalenteri-arvonnan palkinnon, Pohjanmaan Kalusteen Duuri-vuodesohvan ja Wagner-lepotuolin voitti Hilkka L. Oulusta! Onnittelut Hilkalle!

Voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti ja palkinnon toimituksesta on sovittu hänen valitsemaan Sotka-myymälään.

 

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

 

 

Joulu on kohta täällä ja on taas Sotkan joulukalenterin aika. Tule mukaan joulunodotukseen ja seuraa Sotkan joulukalenteria Instagramissa ja Facebookissa. Mukana on hyödyllisiä lahjavinkkejä ja jouluista tunnelmaa. Pysy siis mukana ja ota @sotka_huonekalut Instagramissa seurantaan!

Joulun pääpalkintona arvotaan upea Pohjanmaan Kalusteen valmistama Duuri-vuodesohva ja Wagner-lepotuoli. Molemmat kalusteet on verhoiltu vaalealla Lea-kankaalla (väri Ashgrey) ja sopivat täydellisesti yhteen. Palkinnon arvo yhteensä on 3848 €.

Osallistumisaika on 1. - 26.12.2023 Arvonta suoritetaan maanantaina 8.1.2024 ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Palkintosohva ja -tuoli toimitetaan voittajan valitsemaan Sotka-myymälään noudettavaksi tammikuun 2024 aikana.

Joulukalenteri