Olet somesinkku

Hallitset täydellisesti IT-laitteet ja ohjelmistot. Tunnet kaikki mahdolliset puhelimen deittisovellukset kuin omat taskusi, ja niissä kaikissa sinulla on tyylikäs ja haluttu profiili. Kaverit tuntevat sinut ”tinder” -asiantuntijana, jolta sateleekin neuvoja niin profiilikuvan valintaan, kuin virtuaalitreffeille.

Somesinkun luottotuotteet

Somesinkun deittikonttorin päätepiste on pieni ja näppärä sähköpöytä. Virtuaalitreffit on mukava viettää pehmeällä sohvalla ja tyylikkäin profiilikuva syntyy upean sisustustaulun edessä.

Olet aktiivisinkku

Uskot, että ”sen oikean” löytää kasvotusten lenkkipolulta, kaupan kassalta tai harrastuksen parista. Et luota deittisovelluksiin, joten ainoa keino löytää sielunkumppani, on olla monessa mukana. Aktiivisuutesi tekeekin vaikutuksen moniin ihmisiin ja sinut tunnetaan ystävien kesken myös nimellä ”duracel-pupu”.

Aktiivisinkun luottotuotteet

Aktiivisinkun hektinen elämä vaatii rentouttavia ja hyvää tekeviä tuotteita palautumiseen.

Olet passiivisinkku

Olet kotoilija, joka ei aktiivisesti etsi treffiseuraa. Luotat siihen, että kun sen aika on, tupsahtaa tuleva puolisosi eteesi kuin taivaasta. Tämän vuoksi et stressaakaan sinkkuna olemisesta, vaan nautit elämästäsi täysin rinnoin. Sinusta ystävät saavat aina seuraa teatteriin tai shoppailuun.

Passiivisinkun luottotuotteet

Passiivisinkun kotoilutuotteet tuovat arkielämään ripauksen luksusta.

Olet multisinkku

Sinulla on aina monta rautaa tulessa, myös deittailun suhteen. Kun kaikki verkot ovat vesillä, nappaa se kalakin joskus. Hyödynnät niin lavatanssit, yökerhot kuin kännykän treffisovelluksetkin sopivan kumppanin etsinnässä. Et lannistu vähästä ja olet treffaillut monia ehdokkaita. Sinulla ei ainakaan ole yrittämisen puutetta ja saatkin usein tästä ystäviltäsi krediittiä.

Multisinkun luottotuotteet

Multisinkku luottaa siihen, että vierellä on kohta kumppani, jonka pitää myös mahtua niin sohvalle, sängylle kuin peiton allekin.

Olet ikisinkku

Mottosi on ”vanha koira ei opi uusia temppuja”. Olet viihtynyt niin pitkään itseksesi, ettet haluakaan enää ketään määräilemään tekemisiäsi. Haluat itse määrätä kotonasi kaapin paikan ja sen, mitä kaapista löytyy. Ystäväsi lopettivat sokkotreffien järjestämisen sinulle jo kymmenen vuotta sitten.

Ja vaikka eteesi ilmestyisi maailman täydellisin kumppani, sivuutat hänet hienovaraisesti katsomatta edes päin.

Ikisinkun luottotuotteet

Ikisinkku on tyytyväinen yhden hengen kalusteisiin. Mitä sitä turhaa tuplata, kun voi olla sinkkunakin.

21.09.2023 16:00