Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Syksysisustus ja syksyn sisustusvärit

Vesisateen piestessä katuja on aika taas keskittyä kotiin ja sen parhaisiin puoliin. Nyt hyggeily, eli kotoilu on sallittua hyvällä omalla tunnolla eikä vapaapäivää tarvitse välttämättä viettää nurmikkoa leikaten. Kodin tunnelmallinen syyssisustus syntyy muutamilla elementeillä jotka voit poimia tästä artikkelista.

Ennen lumisateita on hyvä pelastaa terassilta rottinkituolit ja -korit sisälle. Saman nyt niin trendikkään kalusteen voi hyvin hyödyntää kesällä ulkona ja talvella sisällä. Kun vaihdat tuolin kesäiset kukkakuosit tummempiin sävyihin ja viimeistelet tuolisi lämpimällä taljalla, on uusi houkutteleva talvipesä valmis. Rottinkikoreihin voit syksyllä säilöä kaiken sisustuslehdistä torkkupeittoihin. Myös punaiset omenat näyttävät kodikkailta omassa korissaan.

Syksyn sisustustrendit ovat täynnä pehmeitä materiaaleja ja vahvoja, syviä värejä. Syksyn värit sisustuksessa ovat havunvihreä, viininpunainen, tummansininen ja petrooli. Tummia värejä vasten metallit, kuten kulta, messinki ja kupari näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja ovat tällä hetkellä sisustustrendien kärkipäästä. Materiaaleista sametti on ylitse muiden ja sitä on tarjolla niin sohvissa, tuoleissa kuin sisustustyynyissäkin. Yksi syksyn sisustustrendi ja tyyli on Art deco joka sopii hyvin tummiin sävyihin ja messingin kiiltoon. Myös kaikki geometriset kuviot ovat tänä syksynä hyvin suosittuja. Tähän sisustukseen on helppo yhdistää erivärisiä lasimaljakoita ja tuikkulyhtyjä.

Jos kaipaat syksyn pimeyteen raikkautta ja valoa, tämä syksyn sisustustrendi on sinua varten. Keveys ja vaaleus ovat syyssisustuksen toinen vahva suuntalinja. Tässä sisustuksessa väreinä toimivat pehmeän puuteriset vaaleanpunaiset ja -vihreät aisaparinaan vaalea puu ja rottinki. Kalusteet ovat siroja ja niiden jalat korkeita. Viherkasveista kaktukset tulevat taas. Tämä on ilouutinen kaikille joilla on viherpeukalo keskellä kämmentä. Tee isoista ja pienistä kaktuksista näyttävä ryhmä messinkitarjottimelle ja viimeistele tyyliin sopivilla tuikkulyhdyillä. Syksyn odotus ja tunnelmointi alkakoon!

30.08.2017 08:05