Osta järkevästi alennusmyynneistä

  1. Tee tarvelista ja kirjaa tuotteet siihen jo hyvissä ajoin ennen ALEn alkua. Tarvitsetko kenties uuden sängyn? Olohuoneen matto pitäisi uusia, lisää se listalle. Muista myös peitot ja tyynyt mökille vanhojen ja nuhruisten tilalle. Kun lista on valmis, pitäydy siinä. Jos hankittavaa on paljon, laita tuotteet tärkeysjärjestykseen. Mistä voi tinkiä, mikä on hankittava ehdottomasti?

  2. Mieti budjetti etukäteen. Paljonko olet valmis maksamaan sängystä tai sohvasta? Mitä olohuoneen matto saa maksaa? Merkitse ALEn kokonaisbudjetti listalle, jotta muistat paljonko voit käyttää rahaa hankintoihin.

  3. Surffaile netissä ja vertaile tuotteita, niiden ominaisuuksia, hintoja ja toimitusaikoja. Lisää tarvelistalle tuotteiden perään, mistä käyt ALEn alkaessa tuotteita ensin katsomassa. Jos mahdollista, käy katsomassa ja kokeilemassa listasi tuotteita myymälässä jo ennen ALEn alkua, jotta olet varma ostopäätöksestäsi.

  4. Alen alkaessa ole nopea, sillä parhaat viedään käsistä ensin. Tarkkaile yrityksen mainontaa ja verkkosivuja. Liity sähköpostilistalle, jotta saat tiedon ensimmäisten joukossa ALEn alkamisesta.

  5. ALE on täynnä ihania tuotteita, osaa et taatusti edes tarvitse. Kauniit sisustustyynyt pyörivät näytöllä, mutta eivät ole tarvelistallasi. Kun mietit ALEn budjettia, jätä aina pieni summa heräteostoksia varten. Tämän summan saat siis käyttää niihin tuotteisiin, jotka eivät ole listallasi, mutta jotka edullisen hinnan ja houkuttelevuuden vuoksi sinun on pakko saada. Olkoon tämä se bonus hyvästä etukäteissuunnittelusta!


Hyviä ja onnistuneita ALE-ostoja, ajankohtaiset tarjouksemme näet tästä linkistä >>

Säästä isosti! Parhaat ale-tuotteet juuri nyt

Sisustusalen löytöjä pikkurahalla

11.06.2021 13:23